The Weeknd a ieșit la date cu Angelina Jolie! Zvonurile spun că cei doi ar forma un cuplu

Celebrități, CoolNews
share

Ce ți-e și cu papparazzi ăștia. Nu mai poți să iei cina la Hollywood fără să fii fotografiat. Mai ales dacă ești unul dintre cei mai celebri cântăreți și iei masa alături de una dintre cele mai mari actrițe. N-o mai lungim. E vorba de The Weeknd și Angelina Jolie, care au fost văzuți împreună la restaurantul preferat al Rihannei și se pare că nu este pentru prima dată când cei doi iau masa împreună. 

Din ce știm până acum, cei doi s-au întâlnit să ia masa și să petreacă câteva ore împreună la un restaurant din Santa Monica, apoi s-au urcat în mașina cântărețului și au plecat spre vila lui din Bel Air.

Nu e foarte sigur dacă întâlnirile celor doi mai sunt un secret. Restaurantul în stil italian la care cei doi și-au luat cina este unul dintre locurile pe care vedetele de la Hollywood le frecventează destul de des, iar fanii știu deja că se pot întâlni cu tot felul de vedete acolo.

Jurnaliștii aflați la fața locului au povestit că cei doi au ajuns la restaurant în jurul orei 20, au petrecut împreună aproximativ 2 ore și jumătate într-un separeu și au plecat, inconjurați de fotografi, acasă la The Weeknd, într-o vilă luxoasă estimată la 70 de milioane de dolari.

Imagini de la celebrul restaurant Giorgio Baldi:

https://twitter.com/EllzDollas/status/1394375301799370752?s=20

Ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună a fost pe 30 iunie, fix în același loc. Deocamdată nu se cunosc detalii despre o posibilă relație amoroasă între cei doi.

Unul dintre motivele pentru care cei doi s-ar putea întâlni, altul decât o relație secretă, ar fi faptul că The Weeknd își dorește să înceapă o carieră în cinematografie. „Își dorește foarte mult să joace în filme. Joacă și în noul serial HBO” – a declarat un apropiat al artistului pentru Page Six.

Piesa ”Take My Breath” de la The Weeknd se află pe poziția 11 în Virgin Radio Top 30.

Angelina Jolie are 46 de ani și 6 copii, iar dintre aceștia, 3 sunt adoptați. Ea a divorțat de Brad Pitt în 2016 după ce actorul a devenit violent cu unul dintre copii.

The Weeknd (Abel Tesfaye) are 31 de ani. În trecut, acesta a format un cuplu cu Bella Hadid, dar cei doi s-au despărțit în 2016. A format un cuplu și cu Selena Gomez, dar s-au despărțit la scurt timp după.

Articole similare

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Serialul TV „The Idol”, anulat de HBO după un singur sezon. A fost desfiinţat de critici

Serialul TV „The Idol”, care a avut unele dintre cele mai slabe recenzii din acest an, a fost anulat...

Tragedie la cel mai recent concert The Weeknd. Un bărbat a murit pe stadion

Concertul artistului The Weeknd din Philadelphia, pe 14 iulie, s- a încheiat cu o dramă. Un bărbat a...