Virgin Radio Romania Breakfast: Ruby și Lino ON AIR cu piesa „Ne certăm”

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Cei doi artiști se ceartă mai mult ca oricând! RUBY și LINO colaborează pentru prima dată și aduc publicului următorul hit: „Ne certăm”. Compus de către LINO alături de Renvto, „Ne certăm” este despre o poveste tumultoasă de dragoste, în care pasiunea are cel mai mult de câștigat. Protagoniști în propriul clip, RUBY și LINO interpretează rolurile a doi îndrăgostiți care astăzi se iubesc, iar mâine se ceartă, dar decid că cel mai bine funcționează împreună, indiferent de obstacole.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar hituri precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U), „Invizibil” (împreună cu Shift) și „Unde” (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Vara asta, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”.

LINO este unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regăsesc „Maracas”, „MEDU$A”, „Shoturi”, „N-are rost”, „Snapchat” (feat. 2americani), „Panamera” (feat. Aspy), dar și „Dau Moda” (alături de Jador), hit ce a adunat peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe lângă toate detaliile despre noua piesă pe care abia le așteptam, cei doi invitați le-au povestit dj-ilor de la Virgin Radio Breakfast, Veronica Trandafir și Andrei Niculae, despre vacanțele din care tocmai s-au întors. Lino a venit de curând din Amsterdam, iar Ruby a vizitat Republica Dominicană.

Pe final, invitații au răspuns la un set de întrebări fulger. Toată intervenția lor a fost transmisă live pe Facebook, iar dacă nu i-ai prins la radio sau vrei să revezi tot momentul, trebuie doar să dai un click aici!

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] Născut în parcarea spitalului, un bebeluş s-a ales cu un nume amuzant, pe lângă George...

Un bebeluş s-a grăbit să vină pe lume. N-a mai avut răbdare nici măcar ca mămica lui să ajungă la sp...

[BREAKFAST] Tot mai mulţi părinţi pleacă în călătorii cu câte un singur copil

Călătoria cu câte un singur copil îi face pe părinți să pară mai răbdători și mai prezenți pentru co...

[BREAKFAST] O chelneriță care a primit un bacșiş de 10.000 de dolari, a fost concediată după ce a îm...

O chelneriță din Michigan, care a primit un bacșiş de 10.000 de dolari pentru o notă de plată de 32,...