Virgin Radio Romania Breakfast – Ruby: „Nimic nu se compară cu înțelepciunea, căldura și dragostea pe care o oferă un bunic”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Ruby a venit cu o super energie în studio și a adus vibe-ul de care era nevoie pentru un început în forță la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Ora a început în spirit de glumă după ce Ruby i-a reproșat lui Andrei că nu a invitat-o în ultimul maraton pe care l-a realizat. Ca să se revanșeze, matinalii au invitat-o pe cântăreață într-o următoare ediție pentru a discuta pe larg despre ultimele ei lansări.

Poate cel mai emoționant moment din toate cele 27 de ore a fost momentul în care Andrei și-a sunat bunica în direct. „Mamaie, ai un băiat deosebit și munictor, și deștept, și iubitor, și devreme acasă […]” au fost gândurile pe care Ruby i le-a transmis, iar bunica lui Andrei i-a răspuns: „îl stiu, mamă, și mă mândresc cu el!

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

[BREAKFAST] Pompierii din Botoşani au fost chemaţi să taie verigheta unui bărbat, după ce degetul in...

Potrivit acestora, bărbatul în vârstă de 30 de ani a ajuns, luni dimineaţă, la spital, însă cadrele ...