Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Ruby: „Nimic nu se compară cu înțelepciunea, căldura și dragostea pe care o oferă un bunic”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Ruby a venit cu o super energie în studio și a adus vibe-ul de care era nevoie pentru un început în forță la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Ora a început în spirit de glumă după ce Ruby i-a reproșat lui Andrei că nu a invitat-o în ultimul maraton pe care l-a realizat. Ca să se revanșeze, matinalii au invitat-o pe cântăreață într-o următoare ediție pentru a discuta pe larg despre ultimele ei lansări.

Poate cel mai emoționant moment din toate cele 27 de ore a fost momentul în care Andrei și-a sunat bunica în direct. „Mamaie, ai un băiat deosebit și munictor, și deștept, și iubitor, și devreme acasă […]” au fost gândurile pe care Ruby i le-a transmis, iar bunica lui Andrei i-a răspuns: „îl stiu, mamă, și mă mândresc cu el!

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] Din greșeală, un bărbat a primit 286 de salarii în loc de 1, în mai. După câteva zile le...

Departamentul de resurse umane al celui mai mare producător de mezeluri din Chile, Consorcio Industr...

[AUDIO] Sorin Cîmpeanu ON AIR la Breakfast despre rezultatele la BAC, abandonul școlar și noile burs...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veron...

[BREAKFAST] Avocat Anca Elena Bălășoiu ON AIR despre anularea dreptului la avort în SUA [AUDIO]

Curtea Supremă de Justiție din SUA a anulat cauza Roe vs. Wade, punând capăt la aproape jumătate de ...