Confidenţialitate

Virgin Radio Romania Breakfast – Matteo: „M-am hotărât să-mi iau carnet”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Începând cu ora 10:00, Veronica și Andrei au depășit programul de matinal și au continuat până la 11 cu Matteo, Gabi Bagu și Andrei Bănuță. Alături de ei a intrat on air și Oana Tache.

Ascultătorii au primit și o provocare din partea lui Matteo și a Oanei Tache. Story-ul cu cel mai creativ morning vibe a fost declarat câștigător, iar autorul a primit un hanorac Virgin Radio.

Și Matteo a primit un hanorac din partea noastră după ce ne-a povestit câte sacrificii a făcut ca să ajungă la timp la radio: „Am avut o dimineață de coșmar. Mi-au anulat toate comenzile de taxi și a trebuit să iau o trotinetă electrică din Victoriei până aici. Vreau să vă zic că am degerat!

Poate cel mai emoționant moment al orei a venit din partea lui Andrei Bănuță, răspunzând la întrebarea „Care este super-eroul tău preferat?”: „Eu nu prea am fost fan super-eroi, cred că de-asta am pictat un super-erou în taică-miu și a rămas până astăzi.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] Din greșeală, un bărbat a primit 286 de salarii în loc de 1, în mai. După câteva zile le...

Departamentul de resurse umane al celui mai mare producător de mezeluri din Chile, Consorcio Industr...

Oana Tache, dj-ul Virgin Radio Romania, zboară cu un avion "verde" la Connecting Europe Days 2022

Din 2018, Oana Tache s-a alăturat ca voluntar campaniilor Parlamentului European și promovează activ...

[AUDIO] Sorin Cîmpeanu ON AIR la Breakfast despre rezultatele la BAC, abandonul școlar și noile burs...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veron...