Oana Tache

share

De la „Abracadabra” la „Școala Vedetelor”, DJ și Voice Over, actriță în „Un film Simplu” și „Pariu cu Viața”, Oana a devenit și cel mai longeviv VJ la MTV România. A realizat peste 50 de producții TV și a fost invitată de 8 ori, în calitate de reporter, la premiile MTV. Tot aici ea a devenit cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud–Est a MTV International și este și în prezent local hero și Digital Content Manager pentru Viacom International. Experiența în televiziune a fost completată de rolul de co-prezentator la „Vocea României” și „Românii Au Talent”. Recunoscută ca fiind un adevărat profesionist și trendsetter, Oana Tache a înființat casa de producție de content digital MediaLike Production și a colaborat cu brand-uri mari, dar și la evenimente internaționale ca Tomorrowland, LollaPalooza, Sonar, UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Outlook, Festival Kitzbuhel Super G, Ski Amade Opening, Websummit și este și câștigătoare a două premii Webstock, în 2018 și 2019. Portofoliul său de producător de conținut este completat de peste 500 de interviuri cu personalități internaționale și artiști ca David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas, Armin van Buuren.

 

Din 2019, Oana colaborează cu Biroul Parlamentului European în România și a lucrat la campanii ca „De Data Asta Votez”, „Europeni Împotriva Covid 19”, „Împreună pentru Europa” etc. A moderat evenimente și producții offline și online printre care și podcast-ul „Întreabă un Europarlamentar”. Este singurul influencer și producător de conținut digital din România invitat de Parlamentul European la Bruxelles, la European Youth Week, în 2019.

 

Ce îmi place cel mai mult la Virgin Radio Romania

Virgin Radio + Oana Tache = a perfect match! Avem multe în comun: muzică, festivaluri, pofta de fun, oamenii mișto cu care lucrez aici. Suntem toți buni și ”nebuni” și cred că asta e tot ce contează când te alături unei echipe noi, echipa pe care eu o consider deja familie.

Dacă aș avea o superputere, ar fi…

Să măresc ziua de la 24 de ore la 72 de ore. Nu e niciodată timp suficient când vine vorba de distracție.

Cel mai rușinos moment prin care am trecut

In mod normal v-aș povesti, dar având în vedere că lucrurile astea rămân scrise pe internet și că fiul meu va crește mare, mai bine va povestesc printre randuri, pe radio, despre momentele funny.

Cel mai ciudat obiect pe care îl dețin

Un premiu MTV. Ha ha ha

O glumă care mă face garantat să râd

”E prea tare muzica!”

O superstiție de care țin mereu cont

Nu cred in superstiții căci poartă ghinion.

Facebook sau Instagram? De ce?

Blogging și vlogging

Snapchat sau Twitter?

Youtube și Tik Tok

O întrebare pe care o primesc mereu…

În ultima vreme, de când sunt mama lui, toată lumea mă întreabă ”Ce face bebe Lucas?”

Un titlu de piesă care mă descrie cel mai bine

Unstoppable