Confidenţialitate

Virgin Radio Breakfast – Carla’s Dreams: „Nu asculta sfaturi pe care nu le-ai cerut”

CoolNews, Muzică, Virgin Radio Breakfast
share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

După Denis de la The Motans, în studioul nostru a venit Sergiu de la Carla’s Dreams! A fost unul dintre cei mai așteptați artiști care au fost invitați la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și nu s-a situat absolut deloc sub așteptări.

La secțiunea „Morning Confessions” la care fiecare artist a răspuns, Sergiu a fost scurt și la obiect: „N-am dormit, sunt beat”.

După ce au discutat despre piesa „N-aud” și despre EMMA, Vero și Andrei l-au întrebat pe Sergiu ce crede despre YouTube-ul românesc și despre piesele din trending: „Trebuie să te uiți de mai departe. Eu sunt destul de miop din punct de vedere muzical și intelectual și nu văd atât de departe. Trebuie să te îndepărtezi de problemă și să o vezi în ansamblu”, a declarat Sergiu.

Ecipa matinalului Virgin Radio Breakfast i-a pregătit artistului un set de întrebări esențiale care au părut pe gustul lui, iar răspunsurile au fost pe măsură! Una dintre întrebări a fost „De ce continuăm să facem aceleași greșeli?”, iar răspunsul lui Sergiu a fost „pentru că suntem mai puțin deștepți decât vrem să credem, sunt foarte multe greșeli care ne plac, și 3, există mereu speranța că făcând aceași acțiune o să avem alt rezultat. Suntem schizofrenici toți.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

Virgin Radio Breakfast - Mâine ne auzim cu Silviu Faiăr

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Breakfast: Spike a adus piesa „Zeu” în direct la Virgin Radio

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Breakfast - Mesajul celui mai tânăr ascultător Virgin Radio a emoționat o țară întreagă...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...