Virgin Radio Romania Breakfast – Carla’s Dreams: „Nu asculta sfaturi pe care nu le-ai cerut”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

După Denis de la The Motans, în studioul nostru a venit Sergiu de la Carla’s Dreams! A fost unul dintre cei mai așteptați artiști care au fost invitați la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și nu s-a situat absolut deloc sub așteptări.

La secțiunea „Morning Confessions” la care fiecare artist a răspuns, Sergiu a fost scurt și la obiect: „N-am dormit, sunt beat”.

După ce au discutat despre piesa „N-aud” și despre EMMA, Vero și Andrei l-au întrebat pe Sergiu ce crede despre YouTube-ul românesc și despre piesele din trending: „Trebuie să te uiți de mai departe. Eu sunt destul de miop din punct de vedere muzical și intelectual și nu văd atât de departe. Trebuie să te îndepărtezi de problemă și să o vezi în ansamblu”, a declarat Sergiu.

Ecipa matinalului Virgin Radio Breakfast i-a pregătit artistului un set de întrebări esențiale care au părut pe gustul lui, iar răspunsurile au fost pe măsură! Una dintre întrebări a fost „De ce continuăm să facem aceleași greșeli?”, iar răspunsul lui Sergiu a fost „pentru că suntem mai puțin deștepți decât vrem să credem, sunt foarte multe greșeli care ne plac, și 3, există mereu speranța că făcând aceași acțiune o să avem alt rezultat. Suntem schizofrenici toți.

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

[BREAKFAST] Pompierii din Botoşani au fost chemaţi să taie verigheta unui bărbat, după ce degetul in...

Potrivit acestora, bărbatul în vârstă de 30 de ani a ajuns, luni dimineaţă, la spital, însă cadrele ...