Virgin Radio Romania Breakfast – The Motans: „Un lucru pe care ar trebui să-l spun mai des prietenilor mei e că îi iubesc”

share

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un singur cuvânt, acesta ar fi „emoție”. Ne-au fost alături peste 20 de invitați în cele 27 de ore ON AIR și astfel am realizat cel mai lung matinal din istoria radioului românesc! Nimic nu ar fi fost posibil fără ascultătorii noștri care ne-au fost alături pe tot parcursul maratonului, iar pentru asta vă mulțumim!

Primul invitat care ne-a vizitat este Denis de la „The Motans”! Numai bine terminasem de făcut cafeaua, am pornit microfoanele și ne-am întins la vorbă.

Dacă e vorba de prieteni, atunci probabil ar trebui să le spun mai des că-i iubesc și că fără ei, viața mea ar fi și-ar arăta cu totul altfel. Așa că un lucru pe care ar trebui să-l spun mai des prietenilor mei este că-i iubesc. Știu că o fac cam rar dar ei știu și simt asta” a fost confesiunea lui Denis în cadrul rubricii Morning Confessions

După o scurtă vizită a colegilor de la Europa FM și o rememorare a situației din izolare, Denis ne-a povestit o întâmplare cu „Dințișor”, cel mai bun prieten al artistului.

Andrei i-a provocat pe Vero și Denis să joace „The Moldavian Challenge” iar cei doi au avut de ghicit prețul corect al unor produse, în lei moldovenești. La final, cei doi „concurenți” și-au dat mâna pentru că scorul a fost egal. Andrei a primit înapoi provocarea de a ghici cuvinte sau fraze moldovenești și am putea spune că s-a descurcat cât de cât…

Pe final am dat play pentru prima dată la radio la cea mai nouă piesă The Motans – „Copii care au visat greșit” și astfel ne-am luat energia pentru tot restul maratonului!

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. 

Articole similare

Timpul unei noi colaborări The Motans x Delia - “Tu O’clock”

Timpul parcă se oprește când doi artiști precum The Motans și Delia se întâlnesc pentru a cânta împr...

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...