[VIDEO] Mike Tyson a luat la bătaie un pasager în avion. De la ce a plecat totul

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Mike Tyson a luat la pumni un pasager la bordul unui avion, după ce respectiva persoană „a aruncat cu o sticlă” în fostul campion mondial la categoria grea de box, a declarat un purtător de cuvânt al lui Tyson, informează BBC, citat de digi24.ro.

Un clip video postat pe internet îl arată pe Mike Tyson aplecat deasupra scaunului dintr-un avion care urma să decoleze din San Francisco spre Florida, în timp ce îl loveşte cu pumnii de mai multe ori pe un pasager aflat pe locul din spatele său.

Purtătorul de cuvânt al lui Mike Tyson a confirmat că fostul pugilist a fost implicat într-un „incident cu un pasager agresiv care l-a hărţuit”.

Poliţia americană a recunoscut că a reţinut şi, ulterior, eliberat două persoane implicate în acest incident, fără a le nominaliza. Poliţiştii au spus doar că e vorba despre o persoană „aflată sub tratament medical pentru răni care nu pun viaţa în pericol” şi altă persoană „care a oferit informaţii minime despre incident şi care a refuzat să coopereze”.

Incidentul s-a petrecut chiar înainte de decolare. Iniţial, Mike Tyson a acceptat să-şi facă un selfie la bordul avionului cu un fan.

Respectiva persoană a devenit însă tot mai agitată în prezenţa lui Tyson. La un moment dat, fostul pugilist, în vârstă de 55 ani, care a dominat categoria grea între anii 1980 şi 1990, l-a rugat pe pasager să se potolească.

Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, Mike Tyson s-a ridicat de pe scaun şi a început să îl lovească pe pasager până i-a umplut faţa de sânge.

sursa foto: captură TMZ

Articole similare

Mitică Dragomir s-a luat la bătaie cu un protestatar pe Calea Victoriei. Poliția a deschis dosar pen...

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost luat la rost, marți seară de cel...

Bătaie la o piscină din Germania, din cauza unor copii care se jucau. În jur de 250 de oameni implic...

În jur de 250 de oameni s-au luat la bătaie la o piscină din Berlin, la doar câteva zile după ce un ...

Jason Derulo s-a luat la bătaie cu doi bărbați care l-ar fi confundat intenționat cu Usher

Se pare că Jason Derulo nu suportă absolut deloc să fie confundat cu alte superstaruri R&B. Ba c...