Mike Tyson s-a îmbolnăvit în timpul unui zbor. Pe 20 iulie ar trebui să lupte împotriva lui Jake Paul

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Legenda boxului, Mike Tyson, a trecut printr-un moment dificil recent, îmbolnăvindu-se brusc în timpul unui zbor cu American Airlines de la Miami la Los Angeles. În vârstă de 58 de ani, Tyson a acuzat greață și amețeli cauzate de un ulcer apărut cu aproximativ 30 de minute înainte de aterizare. Incidentul s-a produs pe zborul AA 1815, iar avionul a aterizat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles din cauza nevoilor medicale ale lui Tyson. Din fericire, fostul campion mondial la categoria grea se recuperează bine și este recunoscător personalului medical care a intervenit prompt pentru a-l ajuta.

Tyson urmează să dispute un meci pe 20 iulie împotriva lui Jake Paul, un youtuber devenit boxer, în sala de 80.000 de locuri a clubului Dallas Cowboys. Acest meci este așteptat cu mare interes, având în vedere diferența de vârstă de 31 de ani dintre cei doi luptători și statutul legendar al lui Tyson în lumea boxului. În ciuda retragerii sale din 2005, Tyson a mai luptat într-un meci demonstrativ în 2020 împotriva lui Roy Jones Jr., arătând că încă are dorința de a performa în ring.

Cariera lui Mike Tyson este marcată de momente de glorie, dar și de provocări personale și profesionale. El a fost campion mondial incontestabil la categoria grea din 1987 până în 1990, cucerind publicul cu stilul său agresiv și puterea sa incredibilă. De-a lungul anilor, Tyson a întâmpinat probleme de sănătate, inclusiv sciatică, fiind fotografiat în august 2022 într-un scaun cu rotile și folosind un baston.

În pofida acestor dificultăți, Mike Tyson rămâne o figură iconică în sportul mondial, iar revenirea sa în ring pentru meciul cu Jake Paul este așteptată cu nerăbdare de fani. Recuperarea sa rapidă și dorința de a continua să lupte arată determinarea sa neclintită, caracteristică unui adevărat campion. Tyson demonstrează că, indiferent de obstacolele întâlnite, pasiunea pentru box nu poate fi ușor învinsă.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ce aduce nou „Air Schengen” pentru călători. Începe din noaptea de sâmbătă spre duminică

România se pregătește să intre oficial în spațiul Schengen, atât aerian cât și maritim, începând cu ...

Un bărbat s-a urcat în avion fără bilet, iar acum riscă să intre la închisoare

Un individ a fost reținut duminică după ce s-a urcat ilegal într-un zbor al Delta Air Lines, fără a ...

O femeie a născut la bordul unui avion deși nu știa că este gravidă

O femeie a născut la bordul unui avion și a dezvăluit că nu și-a dat seama că era însărcinată. Ta...