[BREAKFAST] Un concurs de frumusețe pentru pisici s-a terminat cu bătaie. Președinta juriului a fost atacată de o felină.

CoolNews, NEWS
share

Un concurs de frumusețe pentru pisici, organizat în statul american Arizona, s-a transformat într-un incident neobișnuit care a stârnit amuzamentul și surprinderea participanților. Conflictul nu a izbucnit între feline, ci între o concurentă și președinta juriului. Femeia s-a declarat „învinsă” în fața supărării exprimate cu vehemență de către un participant special, motanul Beethoven.

„Victima”, cu experiență în domeniu, a mărturisit că este pentru prima oară când se confruntă cu un astfel de incident la un concurs de frumusețe pentru pisici.

De obicei, pisicile care participă la astfel de competiții rămân liniștite pe măsură ce membrii juriului le examinează atent aspectul lor, de la mustăți până la vârful cozii. Cu toate acestea, simpaticul motan Beethoven a avut o altă abordare în timpul competiției.Inițial, președinta juriului s-a simțit ușor speriată. Cu toate acestea, acum, când privește cu amuzament imaginile în care este surprinsă primind o palmă peste față de la concurentul supărat, spune că întreaga experiență o duce cu gândul la un film intitulat „Lovitura de grație a pisicii negre.”Totuși, Beethoven are o scuză pentru comportamentul său. A fost prima sa competiție de acest fel.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

VIDEO Violențe în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie

Deputatul PNL Florin Roman declară că deputatul liberal Dan Vîlceanu l-a agresat marți la ieșirea di...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...