Confidenţialitate

[URBAN NEW] GSA lansează VDFN împreună cu Tussin

CoolNews, Muzică
share

În plină forță & energie, GSA este un tânăr talent pe scena urbană din România. Născut în Târgoviște, GSA și-a început cariera pe Soundcloud, inspirat de artiști precum Travis Scott, Future sau Young Thug. De atunci și până acum, și-a antrenat zi de zi skill-urile de artist și a început să lanseze piese solo precum “Superlativ”, dar și colaborări cu artiști precum WS GANG, Mobtrap, Lil Cagulă și mulți alții.

Pentru că am vrut să-l cunoaștem mai bine, l-am luat pe GSA la un interviu scurt. Uite chiar aici ce a ieșit: 

 

  • GSA descris prin 3 personaje din filme, cărți, desene sau anime-uri?

Sasuke Uchiha din “Naruto” e my main answer pentru egoismul lui și atitudinea aia de villain. Ken Kaneki din “Tokyo Ghoul” pentru character development-ul pe care l-a avut. Și ultimul probabil că este Hiro din “Darling in the FranXX” pentru atitudinea de lover boy.

  • Artistul sau piesa care ți-a dat motivația să te apuci de muzică?

Am ascultat foarte multă muzică înainte să mă apuc. Nu pot spune că a fost o piesă care m-a motivat în mod special să mă apuc de muzică, dar mi-a plăcut foarte mult Travis Scott în perioada de început. Era foarte diferit față de ce auzisem până atunci: synth-uri, voce autotuned, flow-uri și ego-rap.

  • Cum ai descrie vibe-ul pieselor tale în câteva cuvinte?

Vibe-ul pieselor mele… de la versuri până la sound, sună ca soundtrack-urile unui villain with his highs and lows.

  • Cel mai important moment din cariera ta de până acum?

Cel mai important moment din cariera mea pot spune că a fost atunci când am intrat pentru prima oară într-un studio la 13 ani, studio-ul lui Maidan de la Universal Music/ Def Jam Recordings România. That’s where I made most of my link-ups. Acolo și pe soundcloud.

  • Ce pregătește GSA pentru anul 2023?

În anul 2023 o sa iasă albumul meu de debut ’SENZATIONAL’ , album la care am lucrat mai mult de jumătate de an cu Grumblebee, executive producer-ul proiectului. Majoritatea pieselor sunt produse de Grumblebee și SupernOva, iar alți produceri prezenți pe album sunt: coolix, Pitariu George, 6k și xnrst care a ajutat la tranziții. N-o să dau detalii despre feature-uri, momentan that’s all you need to know.

Articole similare

[Urban New] mdariius lansează alături de Stefan Costea piesa “Altcineva”

mdariius este un tânăr artist al scenei urbane din România ce își croiește un drum frumos și sigur s...

[URBAN NEW] BLANCO lansează videoclipul piesei BAIRAM de pe albumul BLANCOMAT

Sunetul petrecerilor de cartier se regăsește în cea mai nouă lansare marca BLANCO. Piesa BAIRAM prim...