[URBAN NEW] COMANN lansează MIȘCĂ ȘOLDU

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Pentru vara aceasta, rapperul român Comann revine cu o piesă energizantă și diferită față de restul de release-uri din repertoriul lui. „Mișcă șoldu’” se  aseamănă cu sunetele dembow-ului sud-american cu tobe puternice, instrumente hipnotizante cu un refren care nu îți mai iese din cap, dând corpului impulsul de a se mișca instant.

Comann face parte din valul nou de artiști din urban care îi oferă străzii încă o voce. Începând de mic să înregistreze piese în studio, abia în mai 2022 Comann scoate prima piesă, cu feature de la alt rapper local cunoscut, Valee, intitulată “Tokyo Drill”. De atunci Comann a tot muncit la release-uri și în 2023, sub labelul Def Jam Recordings România, scoate piesa lui de debut “Prințu’ dintre blocuri” care răsună în toate cartierele și petrecerile unde oamenii știu să se distreze ca în periferie.

 

 

COMANN descris prin 3 personaje din filme, cărți, desene sau anime-uri?

Jake Tyler din “Never Back Down” pentru ambiția si hustle-ul de a ajunge unde și-a dorit Roman Pearce din “Fast and Furios” pentru simțul umorului și stilul de viață. Kevin Hart din “Jumanji” pentru că este o “panaramă” de om la fel ca mine pot spune.

Artistul sau piesa care ți-a dat motivația să te apuci de muzică?

Nu pot spune că a fost un artist sau o piesă anume, muzica hip-hop în general și stilul de viață venit odată cu acest stil de muzică au fost principala mea motivație.

Cum ai descrie vibe-ul pieselor tale în câteva cuvinte?

De cartier, de stradă, un vibe “gangsta” care te face să te miști și să te simți bine și totodată să înveți ceva din piesele mele.

Cel mai important moment din cariera ta de până acum?

Cel mai important moment din cariera mea a fost lansarea piesei “Tokyo Drill” , din momentul ăla am știut că o să mă duc doar în sus, ceea ce s-a și întâmplat.

Ce pregătește COMANN pentru anul 2023?

Multe piese, clipuri, și poate un album, rămâne de văzut, tot ce pot spune e ca nu o să fiți dezamăgiți

Articole similare

[URBAN NEW] TIbal lansează LUV împreună cu BlvckMatias

În extra sezon, Tibal lansează un vibe exotic numit “LUV” împreună cu BlvckMatias. Tibal s-a făcut c...

[URBAN NEW] Butu lansează piesa „Vuja De”, un altfel de deja vu

Dacă la un “deja vu“ simțim că am mai trăit un lucru deja, la un “vuja de” avem sentimentul că ce tr...

[URBAN NEW] Macovei lansează videoclipul piesei „Alerg după timp”

Precum într-un tablou de Salvador Dali, Macovei lansează videoclipul piesei “Alerg după timp”, acest...