[URBAN NEW] Butu lansează piesa „Vuja De”, un altfel de deja vu

CoolNews, Muzică
share

Dacă la un “deja vu“ simțim că am mai trăit un lucru deja, la un “vuja de” avem sentimentul că ce trăim acum, nu vom mai trăi niciodată iar. “Vuja De” este titlul celui mai recent single lansat de Butu, o piesă R&B românească, printre puținele lansate în acest gen la noi în țară. Butu este membru Busy Sound, un label independent de muzica urbană.

1. Butu descris prin 3 personaje din filme, cărți, desene sau anime-uri?

Salutări, Virgin Radio! Într-un mod total aleatoriu, aș începe cu Hiro Nakamura din serialul “Heroes” pentru încrederea pe care o avea în oameni. Barney Stinson din “How I met your mother” pentru replicile tăioase și deștepte. Și ar mai fi, Kakashi din “Naruto” pentru viziunea lui asupra imaginii de ansamblu În momentele dificile.

2. Artistul sau piesa care ți-a dat motivația să te apuci de muzică?

Eu mereu le povestesc prietenilor mei că dacă nu as fi ascultat DOC la vârsta potrivită, nu m-aș fi apucat să fac nimic din ce fac astăzi. După “Scăpat de sub control” mi-am dat seama că pot să fac și eu versuri deștepte și să stau pe beat, și de atunci m-am apucat de rap. Între timp m-am dus pe genuri mai melodice și mai puțin repăite, dar încă pot să-ți măcelăresc ciutanii într-o strofă de 16. Watch out!

 

3. Cum ai descrie vibe-ul pieselor tale în câteva cuvinte?
Problema mea nr. 1 de când mă știu cu muzica este că nu am reușit să scriu doar într-un singur stil. Am făcut de la rap, trap, grime, la reggaeton, dancehall, house și R&B. Încă încerc să îmi dau seama pe ce stil vreau să mă focusez, măcar o perioadă. Vibeul meu e șmecher și complex. Pup jos :*

 

4. Cel mai important moment din cariera ta de până acum?
Cred că decembrie 2022 când am început Busy Sound și ne-am adunat 15 inși să dăm drumul la un label independent de urban, unde majoritatea membrilor sunt născuți și crescuți în Onești. Bacău rullz! Suntem un grup real cu o energie palpabilă.

 

5. Ce pregătește Butu pentru anul 2023?
Am în cap să lucrez la un album solo, am și un nume bombă rău de tot, dar focusul meu principal e sa fie Busy Sound bine. Să-i văd pe ai mei că ajung în topuri, și dacă mai am timp o să lansez și eu în continuare.

 

Articole similare

[URBAN NEW] TIbal lansează LUV împreună cu BlvckMatias

În extra sezon, Tibal lansează un vibe exotic numit “LUV” împreună cu BlvckMatias. Tibal s-a făcut c...

[URBAN NEW] COMANN lansează MIȘCĂ ȘOLDU

Pentru vara aceasta, rapperul român Comann revine cu o piesă energizantă și diferită față de restul ...

[URBAN NEW] Macovei lansează videoclipul piesei „Alerg după timp”

Precum într-un tablou de Salvador Dali, Macovei lansează videoclipul piesei “Alerg după timp”, acest...