[URBAN NEW] dvni lansează COCO împreună cu Butu

CoolNews, Muzică
share

Un suflet de rockstar, dvni este un artist urban ce a debutat în anul 2023 cu piesa COCO alături de Butu, ambii fiind membri ai label-ului Busy Sound. Cu o versatilitate specifică vârstei, dvni este genul de artist ce își mulează versurile pe ritmuri de trap, hip-hop, r&b, dar și zone mai noi precum alternative/pop rock, dancehall sau punk. La doar 17 ani, dvni promite multe și vrea să se facă remarcat în cel mai scurt timp.

Pentru că am vrut să-l cunoaștem mai bine, l-am luat pe dvni la un interviu scurt. Uite chiar aici ce a ieșit: 

 

1. dvni  descris prin 3 personaje din filme, cărți, desene sau anime-uri?

Freddy Krueger pentru că sunt criminal de talentat , Joker pentru că simt că am doza aia de nebunie în mine,  dar și  Batman pentru stilul lui dark și misterios.

2. Artistul sau piesa care ți-a dat motivația să te apuci de muzică?

La început ascultam rap din România sau din afară, până când l-am descoperit pe XXXTENTACION cu piesa Fuck Love. Fascinat de muzica pe care o făcea, am primit un impuls să mă duc și mai departe, asta făcându-mă să-mi las egoul și să dau tot ce e mai bun din mine.

 

3. Cum ai descrie vibe-ul pieselor tale în câteva cuvinte?
“Mamă ce tare a fost ăsta , dă-i replay” – cam ăsta e vibeu.

 

4. Cel mai important moment din cariera ta de până acum?
Am reușit să-mi depășesc limitele. Asta m-a făcut să realizez că pot da mai mult din mine. Alt moment important este ca am în spate o echipă care crede în mine și cu care voi sparge normele în viitorul apropiat. Busy Sound îi zice. Remember the name!

 

5. Ce pregătește dvni pentru anul 2023?
Mi-am dat seama că 2023 este anul meu de fundație. Anul meu de debut în care trebuie să lucrez foarte mult la a-mi descoperi un stil. Cu cât fac asta mai repede, cu atât mă voi putea ocupa și eu de un material, fie că e album sau EP. 2023 e primul meu an și vreau să scot tot ce e mai bun din el și din mine. Busy Takeover!

Articole similare

Filmul "Justice League" tocmai a fost detronat de o animație - VIDEO

Animația marca Studiourile Pixar, "Coco", a dat cu încasările de pământ și este a treia producție du...