dvni lansează TU EȘTI DE PIATRĂ împreună cu Exi

CoolNews, Muzică
share

În extra sezon, dvni și Exi lansează videoclipul melodiei “Tu ești de piatră”, un cântec pop urban din partea a două inimi care suferă.

Un suflet de rockstar, dvni este un artist urban ce a debutat în anul 2023 cu piesa COCO alături de Butu, ambii fiind membri ai label-ului Busy Sound. Cu o versatilitate specifică vârstei, dvni este genul de artist ce își mulează versurile pe ritmuri de trap, hip-hop, r&b, dar și zone mai noi precum alternative/pop rock, dancehall sau punk. La doar 17 ani, dvni promite multe și vrea să se facă remarcat în cel mai scurt timp.

O prezență carismatică, Exi este de asemenea artist Busy Sound ce își face debutul pe final de toamnă cu un proiect de dance house alături de artist-producerul Zah. Exi este o voce de soul și R&B, dar cu inclinații puternice spre zona urbană a muzicii.

Videoclipul a fost filmat, regizat și editat de echipa formată dintre Ștefan Crăciunescu și Irina Sprințeroiu, parte din proiectele VisualiseIt și roccosign care au filmat în trecut pentru artiști precum Șatra B.E.N.Z., Liviu Teodorescu, Manuel Riva, BLANCO, și NMW Yanni & Umberto.

Articole similare

[URBAN NEW] dvni lansează COCO împreună cu Butu

Un suflet de rockstar, dvni este un artist urban ce a debutat în anul 2023 cu piesa COCO alături de ...