Un studio din Londra îndepărtează gratuit tatuajele cu Kanye West

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Un studio de îndepărtare a tatuajelor din Londra oferă eliminarea gratuită a tatuajelor Kanye West, deoarece artistul continuă să promoveze deschis antisemitismul și să-l laude pe Adolf Hitler.

Naama Studios, care are sediul în Londra, este o clinică care se ocupă cu îndepărtarea tatuajelor cu laser și derulează deja o campanie numită „A doua șansă pentru persoanele care doresc să scape de ele, relatează Mirror.

Inițiativa vine ca urmare a declarațiilor extrem de jignitoare făcute de artist pe Twitter despre poporul evreu, comentarii pentru care i-a fost închis contul și a pierdut mai multe contracte de publicitate. După ce cântărețul în vârstă de 45 de ani a început să răspândească mesaje instigatoare la ură, un fost fan de al său, Alex Jones, căuta să-și elimine un tatuaj cu coperta albumului lui Kanye „My Beautiful Dark Twisted Fantasy”.

El și-a postat pe Twitter disprețul față de cântăreț, iar Naama Studios i-a răspuns și s-a oferit să-l scape gratuit de tatuajul cu care, acum, îi este rușine. „Este într-adevăr deprimant să vezi pe cineva care îți place, care a fost idolul tău, că începe să spună lucruri îngrozitoare despre oameni. Așa că da, a fost destul de trist”, a spus tânărul de 25 de ani.

O angajată a salonului Naama Studios, Briony Garbett, a explicat motivul din spatele deciziei studioului de a începe așa-numita schemă „Yeezy come, Yeezy go” „Oamenii cu tatuaje inspirate de Kanye veneau la noi și ne spuneau cât de trist a fost pentru ei, cât de jenați și rușinați s-au simțit, având în vedere că în ultimul timp a ocupat primele pagini numai cu lucruri greșite. Am vrut să îi ajutăm și să le oferim spijin”, a spus angajata.

 

sursa foto: NAAMA Studios/Instagram

Articole similare

Kanye West, acuzat de agresiune. Artistul a fost dat în judecată de o fotografă

O fotografă din SUA a anunţat joi că l-a dat în judecată pe Kanye West pentru agresiune, acuzându-l ...

Kanye West s-a căsătorit în secret, la două luni după divorțul de Kim Kardashian. Cine este noua lui...

Bianca Censori, designer la compania Yeezy, este femeia cu care, potrivit presei americane și celei ...

Kanye West a fost numit „antisemitul anului”

Kanye West, cunoscut și ca Ye, a fost numit „antisemitul anului” de către grupul de supraveghere Sto...