Confidenţialitate

Un serial pe care nu trebuie sa il ratezi toamna aceasta: Ursul + o recomandare bonus

CoolNews, Filme, NEWS
share

Acum că serile de toamnă se lungesc tot mai mult, și tu ești probabil în căutarea următorului serial care să te țină lipit de ecran până târziu ca o poveste bună. Recomandarea acestei luni este de la Disney+ și e posibil să îți placă atât de tare încât să vrei să povestești și prietenilor despre el. Se numește Ursul (The Bear) și trebuie să știi de la început că a primit un scor de 100% din partea criticilor Rotten Tomatoes și că toate cele 8 epsioade sunt deja disponibile din 5 octombrie pe platforma de streaming Disney+.

Serialul prezintă povestea lui Carmen „Carmy” Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale – The Original Beef of Chicagoland – după un deces sfâșietor în familie. La o lume distanță de ceea ce era obișnuit ca chef într-unul dintre cele mai bune restaurante din lume, Carmy se vede acum nevoit sa se adapteze realității crude ale unui business mic, să facă față angajaților recalcitranți și relațiilor tensionate din familie, în timp ce se confruntă cu povara sinuciderii fratelui său.

Ursul este o dramă despre mâncare, familie și nebunia rutinei. În timp ce Carmy luptă pentru a transforma The Original Beef of Chicagoland și pe sine, el lucrează alături de o echipă de bucătari nesofisticați care se dovedesc în cele din urmă a fi familia sa aleasă.

 

Intrebată de ce a ales să scrie un scenariu despre lumea bucătăriei, Joanna Calo, co-showrunner / producător executiv / scenarista și regizoare a serialului spune ca a simțit că nu s-a mai făcut un serial care să arate în mod autentic cum se întâmplă lucrurile într-o bucătărie. Am simțit că există acest spațiu să spunem povești cu care oamenii să rezoneze, atât cei care iubesc mâncarea, cei care iubesc emisiunile culinare, cât și cei care lucrează în restaurante. Cred că există o mulțime de oameni care se vor identifica în acest serial. Tema unei familii dezbinate este de asemenea una în care multi se vor regasi.

Bonus: Pe Disney+ s-a lansat luna aceasta si partea a treia a ultimului sezon din serialul The Walking Dead: Invazia Zombi. Daca nu esti deja familiarizat cu acest serial, adevarat fenomen cultural care se desfășoară din 2010, poate că aceasta va fi noul tau subiect preferat de binging. Serialul prezintă drama continuă a unor grupuri de oameni după apocalipsa zombie în căutarea unui cămin sigur. În acest ultim sezon, în timp ce grupurile continuă să fie prinse în situații de nestăpânit, amenințările pândesc la fiecare pas. Atmosfera apăsătoare se intensifică spre un moment decisiv. Oare vor continua împreună sau se vor despărți pentru totdeauna? Lupta pentru un viitor continuă. Nu toți vor reuși să rămână în viață, doar pentru unii, lupta pentru supraviețuire va continua…
Nu uita: câte un nou episode apare în fiecare săptămână.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+. Este o alegere excelentă indiferent de vârstă, statut, interese – există filme si seriale potrivite pentru fiecare.

Mai multe detalii despre abonare, puteti gasi pe www.disneyplus.com .

Articole similare

10 noi filme de Crăciun care urmează să apară în noiembrie pe Netflix, HBO Max și Disney+

Articolul nostru cu filme de Crăciun a ajuns viral anul trecut, iar anul acesta am făcut o nouă sele...

(P) Ce filme și seriale de Halloween poți viziona chiar acum pe Disney+

Cu siguranță costumele, bomboanele și decorațiunile sunt distractive, dar nimic nu te poate face să ...

(P) Recomandările săptămânii de la Disney+

Ți s-a întâmplat și ție să petreci minute în șir căutând un nou film sau serial care sa te mai supri...