Un bărbat a fost arestat după ce s-a enervat la un joc de Monopoly în familie și a început să tragă cu pistolul

CoolNews, NEWS, Viral
share

John Ronald Dewayne Armstrong a fost reținut după ce a deschis focul în timpul unui joc de Monopoly. Bărbatul se afla în stare de ebrietate. 

Ofițerul care răspunde de caz a declarat că totul s-a întâmplat foarte repede și s- a trecut de la „o noapte de Monopoly în familie” la „mobilier răsturnat prin toată casa”, ceea ce a dus și la focuri de armă trase în incintă, pentru că Armstrong ar fi deschis focul asupra familiei sale la casa lor din Tulsa, Statele Unite, după ce jocul a scăpat de sub control.

Nu știm dacă era vorba despre piese de joc, bani fictivi, bani reali, dar ceva a declanșat acest scandal. A spus că țintește spre pământ când a tras în ei, dar am fost aproape de a avea o crimă din cauza unui joc de Monopoly”, a declarat ofițerul Bean, care se ocupă de caz.

Se spune că membrii familiei sale l-au încurajat să iasă afară pentru a se calma, atunci când Armstrong și-a scos arma și a început să tragă.

Din fericire, acesta nu a nimerit pe nimeni, dar Armstrong se confruntă cu acuzația de atac cu o armă mortală, a informat FOX News.

 

sursa foto: Tesla County Jail/Shutterstock

Articole similare

Ariana Grande și Victoria Monét lansează „Monopoly”

Ariana Grande continuă să demonstreze lumii că este una dintre cele mai active reprezentante ale gen...

Fortnite Monopoly ajunge în România!

Fanii Fortnite și Monopoly au parte de o veste bună înainte de sărbători! Lansarea în România vine d...

Monopoly s-a schimbat după cum ai votat

Remember concursul Monopoly cu care am început anul la Virgin Radio Romania? Ei bine, gata cu aștept...