Confidenţialitate

Fortnite Monopoly ajunge în România!

CoolNews
share

Fanii Fortnite și Monopoly au parte de o veste bună înainte de sărbători! Lansarea în România vine după ce Fortnite Monopoly a debutat, în toamnă, în Marea Britanie și S.U.A, devenind rapid un fenomen. Pe drept, mulți au întrebat când Fortnite Monopoly ajunge în România?

Acum avem și răspunsul! Oficial! Fortnite, cea mai nouă ediție Monopoly, ajunge în România începând cu 17 decembrie.

Monopoly Fortnite aduce fanilor o nouă construcție a jocului video. Aceștia sunt purtați în acțiunea jucător vs. jucător a Fortnite, li se permite să ducă rolul din Battle Royal în lumea reală, au la dispoziție accesorii care fac ca experiența să semene cu uimitoarele bătălii pentru care jocul video este celebru.

Jucătorii pot revendica locații, pot înfrunta adversarii și trebuie să evite ”Marea Furtună” pentru a supraviețui. Printre elementele inspirate din jocul video, fanii regăsesc locațiile Fortnite, dar și comorile ascunse. Jucătorii pot cumpăra Health Points( HP) cu banii Monopoly.

După ce au ales un personaj, aici având la dispoziție 27 de costume, fanii pot revendica health pack-uri, pot construi ziduri de apărare, pot produce distrugeri adversarilor. După tura fiecărui jucător, ”Marea Furtună” se dezlănțuie și trebuie evitată pentru a nu pierde Health Points. La fel ca în Fortnite, ultimul rămas în joc câștigă.

Colaborarea dintre Hasbro și Epic Games include și o colecție NERF de blastere Fortnite și accesorii, ce urmează a fi lansată în 2019.

Articole similare

Câștigătorul Campionatului Mondial de Fortnite va încasa 3 milioane de dolari

Campionatul Mondial de Fortnite tocmai s-a încheiat. Doar pentru participare, fiecare dintre jucător...

Ariana Grande și Victoria Monét lansează „Monopoly”

Ariana Grande continuă să demonstreze lumii că este una dintre cele mai active reprezentante ale gen...

Andrei Niculae și Cristi Stanciu s-au jucat cu noile blastere de la NERF Fortnite

În dimineața asta s-au auzit zgomote de "luptă". Colegii noștri Andrei Niculae și Cristi Stanciu au ...