Spider-Man și The Rock se alătură Fortnite! Următorul capitol al jocului aduce o nouă lume de explorat

CoolNews, Tech
share

Este păcat că Nintendo a folosit sloganul „toată lumea este aici!” pentru Super Smash Bros. Nu de alta, dar poate că ar fi mai potrivit pentru Fortnite. După încheierea capitolului doi, jocul s-a repornit astăzi cu capitolul trei, care-l aduce pe cel mai mare supererou al momentului: Spider-Man.

La fel ca alți eroi Marvel din timpul capitolului doi, wallcrawler-ul este acum un personaj cu care te poți juca dacă cumperi battle pass-ul, iar Daily Bugle este una dintre locațiile pe care le puteți explora în noua insulă a jocului. Cu Spidey făcând parte din distribuția jocului, capitolul trei introduce mecanisme de balansare pentru a te ajuta să te deplasezi mai repede. Oricum, un joc care nu i-ar permite Omului Păianjen să se balanseze cu ajutorul pânzelor, ar putea la fel de bine să nu-l includă deloc.

Spider-Man nu este singurul IP adăugat în joc. Personajul blindat The Foundation, care a apărut pentru prima dată în al șaselea sezon al capitolului doi, este exprimat și modelat după Dwayne Johnson. El va fi în cele din urmă un element al battle pass-ului, alături de Marcus Fenix și Kait Diaz de la Gears of War. Implicarea lui Johnson a fost dezvăluită ieri în timpul evenimentului „Sfârșitul” din capitolul doi. Cu scena CG care marchează debutul său în joc, pare că ne apropiem din ce în ce mai mult de un moment în care un film Fortnite ar putea deveni realitate. Vezi momentul mai jos:

La fel ca și în cazul ultimelor evenimente Fortnite, este chiar interesant să vezi cum se desfășoară totul ca o poveste. Chiar și pentru cineva care s-a jucat doar pentru scurt timp, există un real sentiment de finalitate aici, deoarece toți jucătorii urmăresc cum Regina Cubului și Piramida sunt ambele distruse și insula se răstoarnă cu susul în jos. Cu o nouă insulă de explorat, cu siguranță vor exista mai multe IP-uri și ciudățenii pe care fanii Fortnite le așteaptă cu sufletul la gură!

Articole similare

[BREAKFAST] VIDEO The Rock s-a întors în magazinul din care obișnuia să fure

Și starurile de la Hollywood au trecut prin perioade dificile. The Rock s-a întors în magazinul din ...

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vizionat 'Spider-Man: No Way Home' de 292 de ori...

Un bărbat din Florida a doborât un record mondial după ce a vizionat „Spider-Man: No Way Home” de 29...

Personajele din „Dune” au ajuns în Fortnite

Ce se întâmplă când combini două succese? Există două posibiliăți: ori ai un succes și mai mare, ori...