Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vizionat ‘Spider-Man: No Way Home’ de 292 de ori

CoolNews, Filme, NEWS
share

Un bărbat din Florida a doborât un record mondial după ce a vizionat „Spider-Man: No Way Home” de 292 de ori.

Ramiro Alanis a doborât anterior recordul pentru „cele mai multe prezențe în sala de cinema pentru același film” în 2019, după ce a vizionat „Avengers: Endgame” de 191 de ori. În 2021, acesta a fost învins de Arnaud Klein, un alt fan al filmelor,  care a urmărit ‘Kaamelott: First Installment‘ de 204 de ori, potrivit unui comunicat de presă de la Guinness World Records.

Pentru a-și recâștiga titlul, Alanis a petrecut un total de 720 de ore (sau 30 de zile) urmărind cea mai recentă parte din saga „Spider-Man”, între 16 decembrie 2021 și 15 martie 2022. În primele săptămâni ale încercării sale de a restabili recordul, a urmărit cinci proiecții consecutiv în fiecare zi.

Alanis estimează că a cheltuit aproximativ 3.400 de dolari pe bilete la film în total în cele trei luni necesare pentru a stabili recordul.

Alanis i-a dedicat recordul bunicii sale Juany, potrivit Guinness: „Ea a fost susținătorul meu numărul unu și vreau să rămân deținătorul recordului pentru ea.”

Condițiile subliniază că „filmul trebuie vizionat independent de orice altă activitate” – așa că Alanis nu a avut voie nici să doarmă, nici să-și folosească telefonul sau să meargă la baie în timp ce se uita la film.

Pentru că a urmărit filmul de atâtea ori, acesta a învățat aproape tot scenariul pe dinafară. Acesta chiar susține că a recitat replicile întregului film cu voce tare în timpul proiecției finale în cinematograful gol, la trei luni de la lansare.

Articole similare

Record la un meci de fotbal din Europa. Au fost bătute 56 de penalty-uri consecutive

Echipele de fotbal din Israel, SC Dimona și Shimshon Tel Aviv, au stabilit luni seara un nou record ...

Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat "The Tortured Poets Department", a stabilit un nou record ...

[BREAKFAST] Deținătorul recordului Guiness pentru cei mai mulți Big Mac mâncați într-o viață: „Mulți...

Don Gorske, un bărbat în vârstă de 70 de ani, deține titlul Guinness World Records pentru consumul c...