Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vizionat ‘Spider-Man: No Way Home’ de 292 de ori

CoolNews, Filme, NEWS
share

Un bărbat din Florida a doborât un record mondial după ce a vizionat „Spider-Man: No Way Home” de 292 de ori.

Ramiro Alanis a doborât anterior recordul pentru „cele mai multe prezențe în sala de cinema pentru același film” în 2019, după ce a vizionat „Avengers: Endgame” de 191 de ori. În 2021, acesta a fost învins de Arnaud Klein, un alt fan al filmelor,  care a urmărit ‘Kaamelott: First Installment‘ de 204 de ori, potrivit unui comunicat de presă de la Guinness World Records.

Pentru a-și recâștiga titlul, Alanis a petrecut un total de 720 de ore (sau 30 de zile) urmărind cea mai recentă parte din saga „Spider-Man”, între 16 decembrie 2021 și 15 martie 2022. În primele săptămâni ale încercării sale de a restabili recordul, a urmărit cinci proiecții consecutiv în fiecare zi.

Alanis estimează că a cheltuit aproximativ 3.400 de dolari pe bilete la film în total în cele trei luni necesare pentru a stabili recordul.

Alanis i-a dedicat recordul bunicii sale Juany, potrivit Guinness: „Ea a fost susținătorul meu numărul unu și vreau să rămân deținătorul recordului pentru ea.”

Condițiile subliniază că „filmul trebuie vizionat independent de orice altă activitate” – așa că Alanis nu a avut voie nici să doarmă, nici să-și folosească telefonul sau să meargă la baie în timp ce se uita la film.

Pentru că a urmărit filmul de atâtea ori, acesta a învățat aproape tot scenariul pe dinafară. Acesta chiar susține că a recitat replicile întregului film cu voce tare în timpul proiecției finale în cinematograful gol, la trei luni de la lansare.

Articole similare

Messi doboară un nou record: are postarea cu cele mai multe like-uri de pe Instagram. Recordul era d...

Suporterii lui Lionel Messi au câștigat războiul pe care l-au declarat unui simplu ou, care anterior...

David Popovici, un nou rezultat de senzație: calificare în finala de la 100 de metri liber cu timp r...

Înotătorul David Popovici s-a calificat fără emoții, marți seară, în finala probei de 100 metri libe...

[BREAKFAST] Încurcătură la Guinness World Records. Ceea ce se credea a fi cel mai mare cartof din lu...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...