Confidenţialitate

Monopoly s-a schimbat după cum ai votat

CoolNews
share

Remember concursul Monopoly cu care am început anul la Virgin Radio Romania? Ei bine, gata cu așteptarea! S-a terminat votarea, a venit și ziua celebrului Domn Monopoly și avem noii pioni.

Pentru prima oară în cei 82 de ani, Monopoly a ales să schimbe pionii metalici, care au reprezentat mereu un element cheie al jocului. Astfel, în luna ianuarie, Hasbro a lansat „Monopoly Mania Pionilor”, cea mai mare campanie internațională de votare de până acum, în cadrul căreia milioane de oameni din peste 100 de țări au ales cei 8 pioni care să fie incluși în varianta clasică a jocului. Lista pionilor câștigători a fost anunțată duminică, chiar de Ziua Internațională Monopoly.

Astfel, cei 8 pioni aleși să se alinieze de acum înainte la linia de start a jocului Monopoly clasic sunt cățelușul Scottie, pălăria, mașina, nava de luptă, pisica, pinguinul, dinozaurul T-Rex și rățușca din cauciuc!

Cele mai multe voturi le-au primit cățelușul și dinozaurul T-Rex cel din urmă aflându-se pentru prima oară pe tabla jocului Monopoly. Pinguinul și rățușca din cauciuc s-au alăturat și ei în premieră setului de pioni, în timp ce pisica pare că s-a lingușit cu succes pe lângă sute de mii oameni care au votat-o pentru a rămâne în joc.

Pe de altă parte, gheata, degetarul și roaba au ieșit la pensie după zeci de ani de distracție alături de Domnul Monopoly.

În campania de votare online au fost înscriși 64 de pioni vechi și noi, împărțiți în 8 categorii. Românii au votat și ei pionii care le vor purta noroc de acum înainte și pe care îi vor regăsi în jocul clasic Monopoly, începând cu luna august.

Până atunci, însă, fanii jocului pot găsi în magazine ediția dedicată acestei campanii, ”Monopoly – Mania Pionilor”, care va include 16 figurine: cei 8 pioni tradiționali și alte 8 figurine aurii precum pinguinul, ceasul, rățușca sau statueta Domnului Monopoly, reprezentative pentru categoriile incluse în campania de votare.

Articole similare

Ariana Grande și Victoria Monét lansează „Monopoly”

Ariana Grande continuă să demonstreze lumii că este una dintre cele mai active reprezentante ale gen...

Fortnite Monopoly ajunge în România!

Fanii Fortnite și Monopoly au parte de o veste bună înainte de sărbători! Lansarea în România vine d...

Monopoly s-a schimbat după cum ai votat

Remember concursul Monopoly cu care am început anul la Virgin Radio Romania? Ei bine, gata cu aștept...