Confidenţialitate

Uite cum s-au cunoscut Halsey și G-Eazy

Celebrități, CoolNews
share

În august 2017 Halsey și G-Eazy împărțeau primul sărut pe scenă, în timp ce cântau piesa Him & I. Încă de atunci toți fanii au început să se întrebe cum s-a format acest cuplu absolut superb.

În piesa Him & I cuplul dă destule detalii despre momentele cheie din relația lor, printre care și momentul în care s-au întâlnit. Multe dintre fotografiile celor doi de pe Instagram spun cu siguranță la fel de mult despre cuplu, dar cu toate acestea, niciunul dintre cântăreți nu a declarat cu exactitate când s-a produs magia.

G-Eazy însă a declarat cum faptul că a cunoscut-o pe Halsey l-a ajutat mult să se schimbe după ce intrase într-o perioadă mai grea din viața sa.

„Te uiți în oglindă și ești gen ‘Doamne Sfinte, sunt aceeași persoană care eram acum 6 ani, mi-am păstrat integritatea și simțul răspunderii, sau m-a luat prea mult valul?’ Asta e ceea ce am crezut că voi fi? Am luat-o eu pe calea greșită undeva și am devenit ceva ce nu-mi doream defapt să fiu? A fost comportamentul destructiv care m-a adus acolo.”, a declarat artistul într-un interviu.

Pe 21 Decembrie, G-eazy chiar a dat un hint despre locul unde s-au cunoscut cei doi susținând că „eram la o petrecere și o să las asta așa.”

Odată ce fanii s-au prins că lucrurile merg mai departe între cei doi, nu se mai pot opri acum din a savura momentele romantice ale cuplului, în cadrul turneului.

 

 

Articole similare

Halsey a vorbit despre sănătatea mintală și problemele cu care se confruntă

Halsey revine cu detalii despre lupta ei cu demonii. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, a scris i...

G-Eazy ft. Dex Lauper - K I D S - VIDEOCLIP

Versuri tari, dar care rezonează cu mulți... G-Eazy ft. Dex Lauper - ”K I D S” este o piesă care...

Halsey lansează ”Nightmare” - VIDEOCLIP

Halsey, superstarul nominalizat la premiile Grammy, identifică și analizaează profilul femeilor din ...