Uite cum s-au cunoscut Halsey și G-Eazy

Celebrități, CoolNews
share

În august 2017 Halsey și G-Eazy împărțeau primul sărut pe scenă, în timp ce cântau piesa Him & I. Încă de atunci toți fanii au început să se întrebe cum s-a format acest cuplu absolut superb.

În piesa Him & I cuplul dă destule detalii despre momentele cheie din relația lor, printre care și momentul în care s-au întâlnit. Multe dintre fotografiile celor doi de pe Instagram spun cu siguranță la fel de mult despre cuplu, dar cu toate acestea, niciunul dintre cântăreți nu a declarat cu exactitate când s-a produs magia.

G-Eazy însă a declarat cum faptul că a cunoscut-o pe Halsey l-a ajutat mult să se schimbe după ce intrase într-o perioadă mai grea din viața sa.

„Te uiți în oglindă și ești gen ‘Doamne Sfinte, sunt aceeași persoană care eram acum 6 ani, mi-am păstrat integritatea și simțul răspunderii, sau m-a luat prea mult valul?’ Asta e ceea ce am crezut că voi fi? Am luat-o eu pe calea greșită undeva și am devenit ceva ce nu-mi doream defapt să fiu? A fost comportamentul destructiv care m-a adus acolo.”, a declarat artistul într-un interviu.

Pe 21 Decembrie, G-eazy chiar a dat un hint despre locul unde s-au cunoscut cei doi susținând că „eram la o petrecere și o să las asta așa.”

Odată ce fanii s-au prins că lucrurile merg mai departe între cei doi, nu se mai pot opri acum din a savura momentele romantice ale cuplului, în cadrul turneului.

 

 

Articole similare

Ce spune G-Eazy după ce a fost eliberat din arest - FOTO

Ieșit din arestul din Stockholm, unde a petrecut o noapte pentru lovire și posesie de cocaină, G-Eaz...

Calvin Harris pregătește cel mai boom remix -VIDEO

Calvin Harris n-a glumit când a anunțat că se întoarce în lumea muzicii dance. "One kiss" te face să...

Ce crede Halsey cu adevărat despre G-Eazy

Într-un interviu recent, Halsey a declarat că nu i-a plăcut deloc de G-Eazy. "Tot venea la mine la s...