Halsey a lansat varianta extinsa a albumului “IF I CAN’T HAVE LOVE, I WANT POWER”

CoolNews, Muzică
share
Halsey a lansat varianta extinsă a albumului “IF I CAN’T HAVE LOVE, I WANT POWER”. Proiectul a fost nominalizat la premiile Grammy pentru categoria Best Alternative Music Album. Totodată, acesta a fost în top 30 cele mai bune materiale din anul 2021, conform mai multor publicații de specialitate. Varianta extinsă conține două piese noi: “Nightmare Reprise” și “People disappear here”.

Odată cu noul proiect, Halsey a lansat videoclipuri noi pentru toate melodiile albumului. În timpul sarbatoriilor de iarnă, artista a prezentat și varianta live a materialului discografic.

Proiectul muzical a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross și a debutat pe primul loc în Billboard Top Current Albums, fiind al treilea album consecutiv al artistei ce reușește această performanță. Totodată, materialul a fost pe prima poziție în Billboard’s Alternative Albums, Vinyl Albums, Tastemaker Albums charts și Spotify Top 10 Global Album Debuts.

Halsey a vândut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 milioane la nivel global. Artista a acumulat peste 31 miliarde stream-uri la nivel mondial și peste 17 milioane de albume în toată lumea.

Pe lângă muzică, artista a lansat și cartea “I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry”, care a debutat în The New York Times Best Sellers, în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de către revista Time. Ea a câștigat 20 de premii la mai multe gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame’s Hal David Starlight Award și CMT Music Award.

Artista și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up – About-face. Halsey își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor, conștientizarea importanței sănătății mentale, dar și comunitatea LGBTQ.

Articole similare

Halsey: „Sunt norocoasă că trăiesc!” - Dezvăluiri emoționante despre luptele sale cu sănătatea...

Halsey, celebra cântăreață de 29 de ani, și-a impresionat fanii din întreaga lume dezvăluind recente...

Halsey a devenit mamă

Halsey a anunțat că a devenit mamă, împărtășind cu fanii săi de pe Instagram o fotografie de la spit...

Halsey lansează albumul "If I Can't Have Love, I Want Power"

Halsey lansează albumul "If I Can't Have Love, I Want Power" . “If I Can’t Have Love, I Want Powe...