Confidenţialitate

Halsey lansează albumul „If I Can’t Have Love, I Want Power”

Muzică
share

Halsey lansează albumul „If I Can’t Have Love, I Want Power” .

“If I Can’t Have Love, I Want Power” este al patrulea album al lui Halsey și este produs de Trent Reznor și Atticus Ross. Coperta noului proiect a fost făcută publică la The Metropolitan Museum of Art din New York.

„Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni.

Dicotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot co-exista pașnic și puternic. Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană”, a declarat Halsey.

Albumul “If I Can’t Have Love, I Want Power” va fi lansat pe 27 august, toate piesele fiind scrise de Halsey și produse de Trent Reznor și Atticus Ross, cunoscuți pentru colaborările cu Nine Inch Nails.

Articole similare

WILLOW lansează albumul "lately I feel EVERYTHING"

WILLOW lansează albumul "lately I feel EVERYTHING", despre care spune că ”este o exprimare muzicală ...

"DONDA", al 10-lea album solo al lui Kanye West, se lansează pe stadion

"DONDA", al 10-lea album solo al lui Kanye West, se lansează vineri, iar artistul a anunțat că piese...

Coldplay pregătește un album inspirat din ”Star Wars” (VIDEO)

Coldplay va lansa albumul “Music of the Spheres” pe 15 octombrie, noul material fiind inspirat din s...