Halsey: „Sunt norocoasă că trăiesc!” – Dezvăluiri emoționante despre luptele sale cu sănătatea

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Halsey, celebra cântăreață de 29 de ani, și-a impresionat fanii din întreaga lume dezvăluind recentele sale lupte cu două boli grave. Într-o serie de videoclipuri postate pe Instagram, Halsey a împărtășit cu lacrimi în ochi dificultățile prin care a trecut: „Sunt norocoasă că sunt în viață”, a spus ea.

Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu lupus și leucemie, două afecțiuni care i-au afectat profund viața. „Pe scurt, sunt norocoasă să fiu în viață”, a scris Halsey în descrierea unui videoclip, adăugând cu umor: „Pe lung, am scris un album”. În ciuda greutăților, Halsey a găsit forța să creeze muzică, transformând durerea în artă.

Într-un prim videoclip, Halsey își masează picioarele, evidențiind durerile pe care le simte zilnic: „Mă simt ca o bătrânică”. Într-un alt clip, ea apare într-un spital, conectată la un aparat, spunând: „Astăzi este prima zi de tratament”. Imaginile au stârnit reacții emoționante din partea fanilor și a colegilor de breaslă. Rita Ora i-a transmis un mesaj de susținere: „Sper că ești bine, femeie frumoasă!”, iar Sebastian Yatra i-a lăsat un comentariu cu emoji-uri de putere.

Pe lângă lupus și leucemie, Halsey a fost diagnosticată și cu sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a mastocitelor și sindromul tahicardiei ortostatice posturale (POTS). În 2022, Halsey a mărturisit că a fost foarte bolnavă și a petrecut mai mult timp în spitale decât acasă. Ea a explicat că sănătatea i s-a deteriorat semnificativ după ce a devenit mamă.

Pe plan personal, Halsey a trecut printr-o despărțire de Alev Aydin, tatăl fiului său de trei ani. Artista a solicitat custodie comună și împărțirea echitabilă a cheltuielilor de creștere a copilului.

În ciuda dificultăților, Halsey continuă să inspire prin curajul și vulnerabilitatea sa. Fanii și comunitatea muzicală îi sunt alături, sprijinind-o în lupta sa pentru sănătate și fericire.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cum să te hidratezi corect: sfaturi și recomandări

Hidratarea corectă este esențială pentru menținerea sănătății și bunăstării generale. Apa constituie...

UPDATE Noutăți despre starea lui Florin Piersic: Situația este gravă, actorul are septicemie

Situația lui Florin Piersic este gravă, fiindu-i pusă viața în pericol. Actorul are septicemie – o i...

Celine Dion își lansează documentar. Problemele de sănătate, printre subiectele discutate

Viitorul documentar, regizat de Irene Taylor, va fi lansat pe platforma de streaming Prime Video, la...