Confidenţialitate

Tu ai cormorani în piscină? – AUDIO

CoolNews, Viral
share

Sigur, poate nu ai nici piscină! Dar la Bruxelles nu prea mai contează!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: ”Cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulți. Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât.

Pun în pericol un sector alternativ și un sector complementar, alternativ pentru momentele pentru care nu ai acces la resurse pe o perioadă de timp știind elementul de prohibiție pe care trebuie să-l păstrezi, complementar că poți găsi în interior în apele tale soluția de a crește anumite specii care să asigure pe de o parte locuri de muncă, pe de altă parte hrană foarte bună și, ca răspuns aici, o hrană sănătoasă, a se vedea interpretarea privind conceptul acesta de a păstra echilibrul și a genera progres”, a spus Petre Daea, care a prezentat miercuri, în Comisia de Pescuit a Parlamentului European, prioritățile președinției României.

Advertisement

Prins în vârtejul întrebărilor despre impactul Brexit-ului asupra pescuitului, ministrul Petre Daea a vorbit despre cormoranii din piscine.

Cormoranii (Phalacrocoracidae) sunt o familie de păsări acvatice răspândite pe toate continentele în afară de Antarctica. În România sunt întâlnite trei specii de cormorani în Delta Dunării. Nu sunt apreciate de pescari din cauza consumului mare de pește sau pentru că uneori le rup plasele de pescuit.

Articole similare

Unui șofer britanic de TIR i-au fost confiscate sandwich-urile la granița UE (AUDIO)

Este una din consecințele Brexit, britanicii nu mai au voie să introducă în UE carne și produse peri...

Diddy a devenit viral pe TikTok

Cântărețul în vârstă de 51 de ani a postat pe contul de TikTok un video în care spune că își exersea...

Petre Daea spune că a oprit grindina pentru Papa Francisc

Petre Daea, a declarat marți că au fost lansate aproximativ 1.000 de rachete antigrindină pentru a c...