Confidenţialitate

Bătaie la o piscină din Germania, din cauza unor copii care se jucau. În jur de 250 de oameni implicați VIDEO

CoolNews, NEWS
share

În jur de 250 de oameni s-au luat la bătaie la o piscină din Berlin, la doar câteva zile după ce un incident similar a avut loc la un alt ștrand, scrie ziare.com

Potrivit polițiștilor, cauza conflictului a fost o dispută cu pistoalele cu apă pe toboganul cu apă. O tânără de 21 de ani și cei care o însoțeau au fost stropiți cu pistoale cu apă de mai mulți copii. A urmat o ceartă verbală în care a fost implicat un bărbat de 35-40 de ani, potrivit polițiștilor.

El ar fi „ținut un pistol cu ​​apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria. Potrivit poliției, citată de Berliner Zeitung, femeia a suferit o fractură la nas și sângera abundent. Salvatorii alarmați au avut grijă de tânără. Suspectul nu a mai putut fi depistat.

În timp ce se consemnau faptele, „din motive care nu au fost încă lămurite, au izbucnit brusc revolte, în care forțele dislocate și personalul de securitate au fost hărțuiți de până la 250 de persoane prezente la piscină”, au transmis autoritățile. Polițiștii au mai spus:

„În acest context, un număr mare de persoane au ignorat indicațiile personalului piscinei exterioare, motiv pentru care șeful de tură al serviciului de securitate a decis să închidă piscina cu efect imediat. Toți cei prezenți au fost rugați să părăsească incinta, însă ordinul nu a fost urmat de toată lumea”. Abia după sosirea altor forțe de poliție s-a calmat situația și ștrandul a fost închis. Cercetările, inclusiv pentru vătămare corporală gravă și încălcarea liniștii, sunt în derulare.

 

Sursa video: captura video Twitter

Articole similare

Mitică Dragomir s-a luat la bătaie cu un protestatar pe Calea Victoriei. Poliția a deschis dosar pen...

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost luat la rost, marți seară de cel...

Germania anunță că plănuiește să legalizeze canabisul pentru uz recreațional

Germania merge mai departe cu planul său de a legaliza canabisul pentru uz recreațional într-un nou ...

[BREAKFAST] Un turist din Germania, care face turul lumii pe două roți a fost jefuit pe Transalpina...

Un turist din Germania, care face turul lumii pe două roți a luat o decizie neinspirată în timp se c...