Bătaie la o piscină din Germania, din cauza unor copii care se jucau. În jur de 250 de oameni implicați VIDEO

CoolNews, NEWS
share

În jur de 250 de oameni s-au luat la bătaie la o piscină din Berlin, la doar câteva zile după ce un incident similar a avut loc la un alt ștrand, scrie ziare.com

Potrivit polițiștilor, cauza conflictului a fost o dispută cu pistoalele cu apă pe toboganul cu apă. O tânără de 21 de ani și cei care o însoțeau au fost stropiți cu pistoale cu apă de mai mulți copii. A urmat o ceartă verbală în care a fost implicat un bărbat de 35-40 de ani, potrivit polițiștilor.

El ar fi „ținut un pistol cu ​​apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria. Potrivit poliției, citată de Berliner Zeitung, femeia a suferit o fractură la nas și sângera abundent. Salvatorii alarmați au avut grijă de tânără. Suspectul nu a mai putut fi depistat.

În timp ce se consemnau faptele, „din motive care nu au fost încă lămurite, au izbucnit brusc revolte, în care forțele dislocate și personalul de securitate au fost hărțuiți de până la 250 de persoane prezente la piscină”, au transmis autoritățile. Polițiștii au mai spus:

„În acest context, un număr mare de persoane au ignorat indicațiile personalului piscinei exterioare, motiv pentru care șeful de tură al serviciului de securitate a decis să închidă piscina cu efect imediat. Toți cei prezenți au fost rugați să părăsească incinta, însă ordinul nu a fost urmat de toată lumea”. Abia după sosirea altor forțe de poliție s-a calmat situația și ștrandul a fost închis. Cercetările, inclusiv pentru vătămare corporală gravă și încălcarea liniștii, sunt în derulare.

 

Sursa video: captura video Twitter

Articole similare

Astăzi începe EURO 2024: O sărbătoare a fotbalului european

EURO 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului, își deschide porțile astăz...

VIDEO Violențe în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie

Deputatul PNL Florin Roman declară că deputatul liberal Dan Vîlceanu l-a agresat marți la ieșirea di...

Un angajat al unui dealer auto a făcut praf o mașină Ferrari de 3 milioane de euro. O ducea la o exp...

Un angajat al unui dealer de mașini de lux din Germania a fost implicat într-un accident tragic în t...