Confidenţialitate

Bătaie la o piscină din Germania, din cauza unor copii care se jucau. În jur de 250 de oameni implicați VIDEO

CoolNews, NEWS
share

În jur de 250 de oameni s-au luat la bătaie la o piscină din Berlin, la doar câteva zile după ce un incident similar a avut loc la un alt ștrand, scrie ziare.com

Potrivit polițiștilor, cauza conflictului a fost o dispută cu pistoalele cu apă pe toboganul cu apă. O tânără de 21 de ani și cei care o însoțeau au fost stropiți cu pistoale cu apă de mai mulți copii. A urmat o ceartă verbală în care a fost implicat un bărbat de 35-40 de ani, potrivit polițiștilor.

El ar fi „ținut un pistol cu ​​apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria. Potrivit poliției, citată de Berliner Zeitung, femeia a suferit o fractură la nas și sângera abundent. Salvatorii alarmați au avut grijă de tânără. Suspectul nu a mai putut fi depistat.

În timp ce se consemnau faptele, „din motive care nu au fost încă lămurite, au izbucnit brusc revolte, în care forțele dislocate și personalul de securitate au fost hărțuiți de până la 250 de persoane prezente la piscină”, au transmis autoritățile. Polițiștii au mai spus:

„În acest context, un număr mare de persoane au ignorat indicațiile personalului piscinei exterioare, motiv pentru care șeful de tură al serviciului de securitate a decis să închidă piscina cu efect imediat. Toți cei prezenți au fost rugați să părăsească incinta, însă ordinul nu a fost urmat de toată lumea”. Abia după sosirea altor forțe de poliție s-a calmat situația și ștrandul a fost închis. Cercetările, inclusiv pentru vătămare corporală gravă și încălcarea liniștii, sunt în derulare.

 

Sursa video: captura video Twitter

Articole similare

[VIDEO] Mike Tyson a luat la bătaie un pasager în avion. De la ce a plecat totul

Mike Tyson a luat la pumni un pasager la bordul unui avion, după ce respectiva persoană „a aruncat c...

Jason Derulo s-a luat la bătaie cu doi bărbați care l-ar fi confundat intenționat cu Usher

Se pare că Jason Derulo nu suportă absolut deloc să fie confundat cu alte superstaruri R&B. Ba c...

O familie din Germania are peste 400 de brazi împodobiți în casă

În toată lumea se doboară tot felul de recorduri. Sunt sportivi care se antrenează zilnic ca să scoa...