Trey Songz este acuzat de agresiune sexuală de baschetbalista Dylan Gonzalez

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Fostul star de baschet de la Universitatea Nevada din Las Vegas, Dylan Gonzalez, a afirmat că Trey Songz a violat-o și i-a provocat „PTSD insuportabil”. De asemenea, a angajat un avocat care să o reprezinte într-un potențial dosar împotriva cântărețului.

Într-o declarație postată pe Instagram marți (11 ianuarie), Gonzalez a scris: „Cu ceea ce par a fi vești repetate la nesfârșit despre presupusele agresiuni sexuale comise de Trey Songz, sunt forțată să retrăiesc în mod repetat acele momente în mintea mea și să sufăr din nou. Pe lângă toate astea sufăr și de o formă de PTSD insuportabilă datorată violului violului la care am fost supusă chiar de el la un binecunoscut hotel din Las Vegas.

Sportiva a continuat prin a trimite „iubire, putere și speranță tuturor celor care sunt victimele agresiunii sexuale și ale naturii sale fatale. Nu ești singur.

Gonzalez a încurajat, de asemenea, victimele abuzului sexual, să vorbească despre cele trăite. „Suprimarea vocilor noastre nu face decât să-i încurajeze pe asupritorii noștri și nu puteți vindeca ceea ce nu dezvăluiți”, a scris ea.

După ce a cerut „confidențialitate, considerație și compasiune în timp ce promit să găsesc cea mai bună cale de acțiune și toate opțiunile mele legale”, ea a adresat toate întrebările avocatului ei, George Vrabeck.

În ajunul Anului Nou, Gonzalez a făcut aluzie la acuzație, postând pe Twitter: „Trey Songz este un violator. Doamne iartă-mă că nu am mai putut să țin acest secret pentru încă un an.

https://twitter.com/IIGonZ_/status/1476790683029544960?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1476790683029544960%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffeedly.com%2Fi%2Fmy

Un reprezentant al lui Trey Songz a negat acuzația, spunând pentru TMZ: „Trey și echipa sa sunt încrezători în procesul legal și sunt siguri că vor exista o mulțime de informații care să demonstreze realitatea în următoarele câteva săptămâni”. Un reprezentant al casei de discuri a lui Songz, Atlantic Records, nu a comentat când a fost contactat de Billboard.

Declarația lui Gonzalez nu este prima acuzație de agresiune sexuală împotriva lui Songz. În noiembrie, el a făcut obiectul unei investigații pentru agresiune sexuală – din nou în Las Vegas – în urma unui incident la The Cosmopolitan, după ce și-a sărbătorit a 37-a aniversare la Drai’s Nightclub.

Modelul Celina Powell și prietena ei Aliza au dezvăluit în vara lui 2020 în timp ce discutau „unul dintre cele mai urâte lucruri pe care le-a făcut vreodată” într-un interviu No Jumper. Aliza a susținut că Songz ar fi urinat pe ea fără acordul prealabil.

Mi-a luat telefonul și poșeta pentru o zi întreagă și le-a ținut deasupra balconului și mi-a spus: „B-h, dacă încerci să pleci, îi dau drumul”, a adăugat ea. „I-a făcut același lucru lui Powell. Mereu face la fel. E foarte ciudat.

Articole similare

Kevin Spacey pus sub acuzare în 4 cazuri de agresiune sexuală

Procuratura britanică l-a pus oficial sub acuzare pe actorul american Kevin Spacey în 4 cazuri de ag...

Jake Paul este acuzat de agresiune sexuală de către Justine Paradise

Vedeta TikTok, Justine Paradise, l-a acuzat pe YouTuber-ul, Jake Paul, că a agresat-o sexual în casa...

Actorul american Armie Hammer, suspect de agresiune sexuală

Actorul american Armie Hammer este suspect de agresiune sexuală într-o anchetă deschisă la începutul...