Fotbalistul brazilian Dani Alves, condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără. Decizia nu este definitivă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare joi, 22 februarie, de către Tribunalul din Barcelona, după ce a fost găsit vinovat de violarea unei tinere de 23 de ani, într-o discotecă din Barcelona, scrie europafm.ro.

Dani Alves se afla în arest preventiv din data de 20 ianuarie 2023, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani, în discoteca Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022. El se afla în momentul respectiv într-o vacanţă de câteva zile la Barcelona, după ce participase la Cupa Mondială 2022 din Qatar cu selecţionata Braziliei.

Alves, în vârstă de 40 de ani, care este unul dintre cei mai titrați fotbaliști din istorie, a negat agresiunea sexuală asupra femeii pe 31 decembrie 2022.

În sentinţa sa de joi, Secţia 21 a Tribunalului din Barcelona l-a condamnat pe Dani Alves la patru ani şi jumătate de închisoare, cinci de libertate condiţionată şi nouă de distanţare faţă de victimă, pe care trebuie să o despăgubească cu 150.000 de euro pentru infracţiunea de agresiune sexuală, potrivit Agerpres.

Parchetul spaniol ceruse nouă ani de închisoare pentru Dani Alves, în timp ce acuzarea particulară solicitase 12 de ani închisoare.

Decizia nu este definitivă, potrivit BBC. Avocatul său a cerut achitarea fotbalistului, iar Alves poate face apel împotriva sentinței.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Tranzacție uriașă în sport: Proprietarul Formula 1 a cumpărat MotoGP

Într-o tranzacție de proporții uriase, în lumea auto-moto, chiar înainte de Marele Premiu al Japonie...

Ilie Năstase, cântărețul. Celebrul sportiv român își lansează primul disc

În 1987, aflat în plină glorie internațională, tenismenul român Ilie Năstase a primit propunerea de ...

Patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo în Ljubljana va fi scos la licitație

Un hotel din Ljubljana a decis să pună la licitație patul pe care a dormit starul fotbalului, Cristi...