Trenurile de pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni vor fi suspendate. Se fac lucrări de întreținere a liniei inaugurate în urmă cu o lună (AUDIO)

Energia aia bună
share

Una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Otopeni a anunțat că mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie. Sunt necesare lucrări de întreținere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.
Pe 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.
În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.
Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

Articole similare

Au montat aer condiționat în Gara de Nord și toată lumea vorbește despre asta...

În Gara de Nord din București și-au făcut apariția noi aparate de aer condiționat, iar modul în care...

Pasagerii cu certificat digital nu mai trec prin controlul DSP de la aeroportul Otopeni

Toți pasagerii care sosesc pe aeroportul Henri Coandă din țări aflate pe lista galbenă pot utiliza f...

Ministrul Transporturilor vrea trenuri cu hidrogen în România. Nu poluează și nu au nevoie de linii ...

Este o tehnologie nouă în Europa, care poate fi folosită doar pe distanțe scurte, de până la 100-150...