Confidenţialitate

Trenurile de pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni vor fi suspendate. Se fac lucrări de întreținere a liniei inaugurate în urmă cu o lună (AUDIO)

Energia aia bună
share

Una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Otopeni a anunțat că mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie. Sunt necesare lucrări de întreținere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.
Pe 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.
În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.
Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

Articole similare

Imagini impresionante de pe o autostradă din România: Sute de muncitori și zeci de utilaje lucrează ...

În imaginile postate de un utilizator al forumului peundemerg.ro.a se văd zeci de utilaje care au in...

Cât o să ne coste o călătorie cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni?

O să avem tren de la Gara de Nord la Aeroport!:) Secretarul de stat din Ministerul Transporturilo...

Între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni vor circula 72 de trenuri

CFR Infrastructură anunță că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, oda...