Confidenţialitate

”Toy Story 4” se va întoarce pe marile ecrane în anul 2019 (P)

CoolNews, Filme
share

Cel de-al patrulea film din seria animată bine cunoscută ”Toy Story” va ajunge pe marile ecrane în anul 2019, în prezent, pelicula fiind încă în stadiul de producţie. Asemănător părţilor precedente ale francizei, acesta va face parte tot din genul animaţie şi este realizat de studiourile Disney în colaborare cu Pixar.

Având la bază premisa că toate jucăriile prind viaţă în momentul în care nu sunt oamenii în jur, filmele din această serie au cunoscut un succes considerabil. Personajele principale, aflate în mijlocul acţiunii în toate cele trei filme lansate până acum, sunt reprezentate de astronautul Buzz Lightyear şi de Şeriful Woody.


FOTO: coyot / CC0.

Primul film a fost bazat pe situaţia creată de apariţia lui Buzz în rândul celorlalte personaje, jucării deasemenea. În urma unor altercaţii cu Woody, aceştia trec prin câteva momente tensionate, ajung în mâinile unui om cu intenţii rele şi în final depăşesc obstacolele împreună. Aventurile acestora le pun la încercare atât prietenia cât şi spiritul de echipă şi colaborarea.

În cel de-al doilea film al seriei, personajele trebuie să îşi unească forţele pentru a-l salva pe Woody, acesta fiind răpit de către un colecţionar. Într-o răsturnare de situaţie, Woody află detalii noi legate de originile sale. Firul narativ urmăreşte atât acţiunea de reîntregire a echipei dar şi evoluţia personală a şerifului, în special pe fondul aflării noilor informaţii. A doua parte a acestei serii nu a fost gândită pentru mările ecrane, ci mai mult pentru a servi drept continuare a primului film. Însă, sub presiunea actorilor Tom Hanks şi Tim Allen, împreună cu casa de producţii Disney, pelicula şi-a făcut apariţia în cinematografe.

Tematica ultimului film lansat este la fel de neaşteptată ca şi ale precedentelor, de data aceasta jucăriile trecând prin experienţa neplăcută a abandonului, fiind lăsate de către proprietar într-un centru de îngrijire pe timp de zi. Potrivit celor de la Pixar, pelicula introduce în scenă un număr de peste o sută de personaje noi. Mai mult decât atât, Toy Story 3 a rămas în istorie ca fiind primul film din genul animație care să treacă pragul de un miliard de dolari când vine vorba de încasări din vânzări. Însă poziţia numărul unu a fost pierdută în favoarea unui alt film produs tot de către Disney, „Frozen – Regatul de Gheață”, cu patru ani mai târziu.

Pe parcursul seriei, firul narativ a transpus personajele în diferite scenarii, care mai de care mai imprevizibile. După cum poate fi văzut în ”Toy Story 3”, tematicile abordate sunt atât de variate încât pot ajunge într-un cazinou improvizat, utilizând baterii drept jetoane la o masă la care aceştia se întrec. Trebuie notat faptul că inserţia unor astfel de momente neaşteptate, realizate într-un stil umoristic şi în armonie cu acţiunea filmului, au contribuit considerabil la succesul cinematografic al francizei Toy Story.

În ciuda faptului că regizorul a menţionat într-un interviu că nu plănuia continuarea poveştii, în anul 2014 a anunţat lansarea filmului ”Toy Story 4”. Despre ultima parte nu au fost dezvăluite prea multe detalii, producătorii totuşi dând câteva informaţii în legătură cu noile aventuri ale şerifului şi cosmonautului. Singurele indicii date publicului sunt legate de introducerea unui concept nou şi anume tema dragostei. Data apariţiei noului film al seriei a fost stabilită ca fiind 21 iunie 2019. Având experienţa unor filme care nu au dezamăgit, este lesne de înţeles motivul pentru care această producţie merită o şansă din partea spectatorilor.

Articole similare

Filmul "Black Panther" se va transforma într-un serial pe Disney +

Walt Disney a anunțat faptul că a ajuns la un acord cu regizorul "Black Panther", Ryan Coogler, care...

Disney nu mai recomandă copiilor mai mici de 7 ani să se uite la Peter Pan și Dumbo

Disney a luat o decizie radicală astăzi: NU mai recomandă copiilor mai mici de 7 ani să urmărească f...

#DeVăzut: Animația Soul de la Disney e, fără îndoială, de trecut pe listă la început de an - VIDEO...

A început anul și tu tot nu ai la ce să te uiți? Îți ia mai mult să alegi filmul/serialul pe care să...