Topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune

Celebrități, Filme
share

Forbes a realizat topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune în perioada 1 iunie 2016 și 1 iunie 2017. Pentru al șaselea am consecutiv, actrița Sofia Vergara, din serialul “Modern Family“, ocupă prima poziție în top.

În perioada monitorizată, Sofia Vergara a încasat 41,5 milioane de dolari, suma reprezentând câștigurile înainte de impozitare. De menționat că actrița a primit cei mai mulți bani din contracte de sponsorizare și publicitate, doar un sfert din venituri provenind din rolul pe care-l are în “Modern Family”.

Pe locul doi se găsește Kaley Cuoco, cea care o joacă pe Penny în serialul “The Big Bag Theory” – 1 milion de dolari per episod.

Topul este completat de Mindy Kaling din “The Mindy Project” și Ellen Pompeo din “Grey’s Anatomy“, fiecare cu câte 13 milioade de dolari.

Pe celelalte poziții se află Mariska Hargitay (“Law and Order: Special Victims Unit“) – 12,5 milioane de dolari, Julien Bowen (“Modern Family“) – 12 milioane de dolari, Kerry Washington (“Scandal“) – 11 milioane de dolari.

 

Articole similare

13 celebrități cu încasări de milioane de dolari chiar și după moarte

Deși au trecut mai bine de opt ani de la moartea lui Michael Jackson, regele muzicii pop încă aduce ...

Forbes: câți bani au generat cei mai populari actori în 2017

Filmele au generat câștiguri enorme în 2017, iar asta se datorează în mare parte și distribuției. Re...

Forbes: Topul celor mai bine plătite artiste din lume

Forbes a realizat topul celor mai bine plătite artiste din lume în anul 2017, iar pe prima poziție s...