Topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune

Celebrități, Filme
share

Forbes a realizat topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune în perioada 1 iunie 2016 și 1 iunie 2017. Pentru al șaselea am consecutiv, actrița Sofia Vergara, din serialul „Modern Family„, ocupă prima poziție în top.

În perioada monitorizată, Sofia Vergara a încasat 41,5 milioane de dolari, suma reprezentând câștigurile înainte de impozitare. De menționat că actrița a primit cei mai mulți bani din contracte de sponsorizare și publicitate, doar un sfert din venituri provenind din rolul pe care-l are în „Modern Family”.

Pe locul doi se găsește Kaley Cuoco, cea care o joacă pe Penny în serialul „The Big Bag Theory” – 1 milion de dolari per episod.

Topul este completat de Mindy Kaling din „The Mindy Project” și Ellen Pompeo din „Grey’s Anatomy„, fiecare cu câte 13 milioade de dolari.

Pe celelalte poziții se află Mariska Hargitay („Law and Order: Special Victims Unit„) – 12,5 milioane de dolari, Julien Bowen („Modern Family„) – 12 milioane de dolari, Kerry Washington („Scandal„) – 11 milioane de dolari.

 

Articole similare

Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriță de pe TV-ul de peste ocean

A fost dat publicității clasamentul veniturilor actrițelor de pe TV-ul american. Surprinzător, Sofia...

Topul Forbes al celor mai bine plătiți DJ din lume

Publicația Forbes alcătuiește în fiecare vară topul celor mai bine plătiți DJ din întreaga lume. ...

„Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” debutează azi cu avanpremiera eveniment „Ladies Night”, la Cinema City...

„Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” aşteaptă fetele la cea de-a doua ediţie “Ladies Night” de la Cinema City,...
X