VIDEO Sofía Vergara transmite un mesaj pentru fanii din România

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Sofía Vergara joacă rolul personajului principal. În această poveste, Griselda Blanco (Vergara) a fost vreme de zece ani creierul operațiunii de trafic de droguri din Medellín și New York a soțului ei, Alberto. După ce fuge în Florida împreună cu cei trei fii ai ei, Griselda se folosește de tot ceea ce a învățat pentru a construi o nouă viață pentru familia ei, totul cu o sălbăticie care nu întotdeauna îi este de ajutor.

„Am început să dezvolt acest proiect pentru că mi-am dorit o provocare și pentru că Griselda Blanco este un personaj extrem de complex. Nu este o eroină și multe dintre lucrurile pe care le-a făcut au fost cu adevărat îngrozitoare. Dar, în același timp, a fost o persoană foarte interesantă. Au existat foarte multe nuanțe de explorat, de la identitatea de lider de cartel și de îndrăzneață femeie de afaceri activă în Miami în anii ’70 la cea de femeie și mamă. A fost o combinație destul de neobișnuită. A fost o persoană care a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-și proteja familia. Cel puțin asta pare să fi spus în legătură cu motivațiile ei. Mi-am dorit mult să explorez asta din perspectiva faptului că Griselda a fost singura femeie care a mers vreodată atât de departe”, a mărturisit Sofía Vergara despre Griselda.

În 1978, Griselda fuge din Columbia la Miami fără niciun ban și cu un kilogram de cocaină ascuns în bagaje. Urmărește ascensiunea ei neobosită și constantă și transformarea în unul dintre cei mai temuți și violenți capi de carteluri din acea vreme. Acum, doar pe Netflix.

GRISELDA este inspirat din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. În anii 1970 – 1980, în Miami, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”.

Cu Sofía Vergara în rol principal, care deține și funcția de producătoare executivă, miniserialul dramatic GRISELDA a fost creat de Eric Newman, care a fost și realizatorul serialelor NARCOS și NARCOS: MEXIC. Lui i se alătură Andrés Baiz, care semnează regia tuturor celor șase episoade și care, anterior, a regizat serialul NARCOS. Miniserialul este co-creat de Doug Miro, Ingrid Escajeda și Carlo Bernard. Newman, Miro, Escajeda, Bernard, împreună cu Vergara și Luis Balaguer, prin Latin World Entertainment, dețin funcțiile de producători executivi. Alături de Vergara, în miniserial mai joacă Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito și Carolina Giraldo (a.k.a Karol G), care își face debutul pe ecrane.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Oprah s-au fotografiat împreună la petrecerea unei românce

Sofia Vergara, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Oprah și multe alte vedete au celebrat în weekend cea...

Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriță de pe TV-ul de peste ocean

A fost dat publicității clasamentul veniturilor actrițelor de pe TV-ul american. Surprinzător, Sofia...

Topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune

Forbes a realizat topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune în perioada 1 iunie 2016 și 1 ...