TOP 10 hituri care-au fost refuzate inițial

Muzică
share

Nu întotdeauna o piesă e pentru cine se potrivește… ci și pentru cine se nimerește. Istoria unor hituri putea fi cu totul alta, dacă artiștii care primiseră prima oară propunerea de a cânta o anumită piesă, ar fi și acceptat-o. Uneori, poveștile din spatele schimbărilor de interpret sunt extrem de interesante, iar zece dintre acestea vi le prezentăm în continuare:

10. Rihanna – We Found Love ft. Calvin Harris | Refuzată de Nicole Scherzinger

Piesa este compusă de Calvin Harris, iar demo-ul a ajuns mai întâi la Nicole Scherzinger, care, după cum chiar ea a declarat, regretă că nu a dat importanță prea mare melodiei, pentru că în perioada aceea era foarte ocupată. Între timp, „We Found Love” a ajuns unul dintre cele mai tari hit-uri de la Rihanna, fiind opt săptămâni no.1 în topul Billboard din America.

9. Jay-Z & Kanye West – Niggas In Paris | Refuzată de Pusha T

Pusha T ar fi fost acum celebru dacă ar fi acceptat să cânte „Niggas In Paris”. Motivul refuzului este că linia melodică ar fi sunat ca un sound dintr-un joc video 🙂 însă, nu de aceeași părere au fost și Kanye West & Jay-Z, care au făcut din piesă un adevărat hit.

8. Jennifer Lopez – Let’s Get Loud | Refuzată de Gloria Estefan

Povestea piesei este foarte ciudată, pentru că a fost compusă chiar de Gloria Estefan pentru a fi cântată de sine însăși. În mod inexplicabil, se pare că artista n-ar fi avut prea mare încredere în propria-i melodie, așa că Jennifer Lopez a profitat de situație și a inclus-o pe albumul său de debut „On The 6”.

7. Lady Gaga – Telephone ft. Beyonce | Refuzată de Britney Spears

Lady Gaga a compus piesa pentru a fi interpretată de Britney Spears pe albumul „Circus”. Situația nu a stat chiar așa, pentru că Britney a refuzat melodia. Lady Gaga nu s-a lăsat descurajată, ci a păstrat piesa pentru propriul album „Fame Monster”.

6. Miley Cyrus – We Can’t Stop | Refuzată de Rihanna

Single-ul a fost destinat pentru a face parte de pe cel de-al șaptelea album de la Rihanna, „Unapologetic”, dar cum nu toată lumea a fost de acord, producătorul Mike Will s-a văzut nevoit să ofere piesa unui alt artist, iar Miley Cyrus, se pare, a fost omul potrivit la locul potrivit.

5. Justin Timberlake – Rock Your Body | Refuzată de Michael Jackson

Acum ni se pare puțin ciudat să ne imaginăm că Michael Jackson ar fi putut cânta „Rock Your Body”. Star-ul muzicii pop a refuzat, însă, ca piesa să apară pe albumul său „Invincible”, astfel că cei care au produs single-ul, The Neptunes, s-au reorientat către Justin Timberlake, care a inclus melodia pe albumul său de debut, „Justified”.

4. The Pussycat Dolls – Don’t Cha ft. Busta Rhymes | Refuzată de Paris Hilton

Piesa a fost oferită pentru prima dată lui Paris Hilton, dar în cele din urmă a ajuns pe albumul de debut al celor de la The Pussycat Dolls, „PCD”. E foarte posibil ca Paris Hilton să fi regretat decizia, pentru că primul ei LP nu a avut un single care să atingă performanțele pe care le-a avut „Don’t Cha”.

3. Ellie Goulding – Burn | Refuzată de Leona Lewis

Inițial, piesa a fost înregistrată de Leona Lewis, pentru cel de-al treilea album al său, „Glassheart”, dar printr-o turnură de situație, „Burn” nu a mai intrat pe album, ci a ajuns la Ellie Goulding și a devenit no. 1 hit.

2. David Guetta – Titanium ft. Sia | Refuzată de Katy Perry

Sia și David Guetta au scris melodia împreună, însă varianta originală era compusă pentru două voci. Astfel, Katy Perry a primit oferta de a cânta alături de Sia, dar a refuzat politicos propunerea, motivând că Sia are o voce perfectă pentru a rămâne singură pe piesă.

1. Pharrell Williams – Happy | Refuzată de Cee Lo Green

Un singur pas a lipsit pentru ca succesul piesei „Happy” să ajungă în portofoliul altui artist. Pharrell a compus piesa pentru Cee Lo Green, unul dintre membrii dou-ului Gnarls Barkley, care chiar a apucat să înregistreze piesa, însă, nu i-a oferit atenția necesară, ci s-a concentrat mai mult pe lansarea propriului album.

Când Pharrell a compus împreună cu Heitor Pereira fundalul muzical pentru „Despicable Me 2”, compania care a produs filmul a instat ca Pharrell să-și înregistreze singur piesa, iar ce-a urmat după, știm deja cu toții…

Articole similare

Ben Affleck declară că a avut ”nebunie temporară” când s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, iar acum div...

Conform relatărilor din presa americană, Ben Affleck intenționează să divorțeze de Jennifer Lopez, d...

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Sony Music achiziționează o parte din catalogul muzical al lui Michael Jackson, evaluat la peste 1,2...

Sony Music Group a încheiat un acord impresionant pentru achiziționarea unei importante părți din ca...