Confidenţialitate

TOP 10 hituri care-au fost refuzate inițial

Muzică
share

Nu întotdeauna o piesă e pentru cine se potrivește… ci și pentru cine se nimerește. Istoria unor hituri putea fi cu totul alta, dacă artiștii care primiseră prima oară propunerea de a cânta o anumită piesă, ar fi și acceptat-o. Uneori, poveștile din spatele schimbărilor de interpret sunt extrem de interesante, iar zece dintre acestea vi le prezentăm în continuare:

10. Rihanna – We Found Love ft. Calvin Harris | Refuzată de Nicole Scherzinger

Piesa este compusă de Calvin Harris, iar demo-ul a ajuns mai întâi la Nicole Scherzinger, care, după cum chiar ea a declarat, regretă că nu a dat importanță prea mare melodiei, pentru că în perioada aceea era foarte ocupată. Între timp, „We Found Love” a ajuns unul dintre cele mai tari hit-uri de la Rihanna, fiind opt săptămâni no.1 în topul Billboard din America.

9. Jay-Z & Kanye West – Niggas In Paris | Refuzată de Pusha T

Pusha T ar fi fost acum celebru dacă ar fi acceptat să cânte „Niggas In Paris”. Motivul refuzului este că linia melodică ar fi sunat ca un sound dintr-un joc video 🙂 însă, nu de aceeași părere au fost și Kanye West & Jay-Z, care au făcut din piesă un adevărat hit.

8. Jennifer Lopez – Let’s Get Loud | Refuzată de Gloria Estefan

Povestea piesei este foarte ciudată, pentru că a fost compusă chiar de Gloria Estefan pentru a fi cântată de sine însăși. În mod inexplicabil, se pare că artista n-ar fi avut prea mare încredere în propria-i melodie, așa că Jennifer Lopez a profitat de situație și a inclus-o pe albumul său de debut „On The 6”.

7. Lady Gaga – Telephone ft. Beyonce | Refuzată de Britney Spears

Lady Gaga a compus piesa pentru a fi interpretată de Britney Spears pe albumul „Circus”. Situația nu a stat chiar așa, pentru că Britney a refuzat melodia. Lady Gaga nu s-a lăsat descurajată, ci a păstrat piesa pentru propriul album „Fame Monster”.

6. Miley Cyrus – We Can’t Stop | Refuzată de Rihanna

Single-ul a fost destinat pentru a face parte de pe cel de-al șaptelea album de la Rihanna, „Unapologetic”, dar cum nu toată lumea a fost de acord, producătorul Mike Will s-a văzut nevoit să ofere piesa unui alt artist, iar Miley Cyrus, se pare, a fost omul potrivit la locul potrivit.

5. Justin Timberlake – Rock Your Body | Refuzată de Michael Jackson

Acum ni se pare puțin ciudat să ne imaginăm că Michael Jackson ar fi putut cânta „Rock Your Body”. Star-ul muzicii pop a refuzat, însă, ca piesa să apară pe albumul său „Invincible”, astfel că cei care au produs single-ul, The Neptunes, s-au reorientat către Justin Timberlake, care a inclus melodia pe albumul său de debut, „Justified”.

4. The Pussycat Dolls – Don’t Cha ft. Busta Rhymes | Refuzată de Paris Hilton

Piesa a fost oferită pentru prima dată lui Paris Hilton, dar în cele din urmă a ajuns pe albumul de debut al celor de la The Pussycat Dolls, „PCD”. E foarte posibil ca Paris Hilton să fi regretat decizia, pentru că primul ei LP nu a avut un single care să atingă performanțele pe care le-a avut „Don’t Cha”.

3. Ellie Goulding – Burn | Refuzată de Leona Lewis

Inițial, piesa a fost înregistrată de Leona Lewis, pentru cel de-al treilea album al său, „Glassheart”, dar printr-o turnură de situație, „Burn” nu a mai intrat pe album, ci a ajuns la Ellie Goulding și a devenit no. 1 hit.

2. David Guetta – Titanium ft. Sia | Refuzată de Katy Perry

Sia și David Guetta au scris melodia împreună, însă varianta originală era compusă pentru două voci. Astfel, Katy Perry a primit oferta de a cânta alături de Sia, dar a refuzat politicos propunerea, motivând că Sia are o voce perfectă pentru a rămâne singură pe piesă.

1. Pharrell Williams – Happy | Refuzată de Cee Lo Green

Un singur pas a lipsit pentru ca succesul piesei „Happy” să ajungă în portofoliul altui artist. Pharrell a compus piesa pentru Cee Lo Green, unul dintre membrii dou-ului Gnarls Barkley, care chiar a apucat să înregistreze piesa, însă, nu i-a oferit atenția necesară, ci s-a concentrat mai mult pe lansarea propriului album.

Când Pharrell a compus împreună cu Heitor Pereira fundalul muzical pentru „Despicable Me 2”, compania care a produs filmul a instat ca Pharrell să-și înregistreze singur piesa, iar ce-a urmat după, știm deja cu toții…

Articole similare

A luat foc vila lui Beyonce și a lui Jay-Z

Beyonce și Jay-Z au fost la un pas să piardă într-un incendiu casa istorică, cu șase dormitoare și ș...

"DONDA", al 10-lea album solo al lui Kanye West, se lansează pe stadion

"DONDA", al 10-lea album solo al lui Kanye West, se lansează vineri, iar artistul a anunțat că piese...

Britney Spears spune că nu va mai cânta până nu se eliberează de sub tutela tatălui

Britney Spears spune că nu va mai cânta atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera, ca parte di...