Confidenţialitate

Testeză noile trotinete I’Velo!

CoolNews
share

Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Kaufland România anunță lansarea primei stații automatizate cu biciclete și trotinete.
Serviciile de bike-sharing I’Velo Urban și Relax sunt completate de acum și cu servicii de transport cu trotineta, unificate prin aplicația I’Velo.
Alegerea modalităților alternative de transport – bicicletă, trotinetă, bicicletă electrică – este una dintre cele mai sănătoase abordări ale vieții cotidiene. Înseamnă bucurie și înseamnă libertate și, deloc în ultimul rând, una dintre cele mai simple și mai eficiente căi de a ne purta prietenos cu Pământul.

Trotinetele I’Velo pot fi testate gratuit, până pe 30 noiembrie, în baza unui abonament activ și cu ajutorul aplicatiei I’Velo.
Trotineta electrică poate fi o alternativă avantajoasă, potrivită atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți, în drumul lor spre școală, fiind o amodalitate plăcută pentru petrecerea timpului liber.

Cum se închiriază o trotinetă I’Velo? Se scanează trotineta din orice stație Urban sau din centrele Relax, începe plimbarea, iar la final, se revine în stație și trotineta este andocată sau se returnează in centrele Relax.

Clienții vor avea acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației sau a cardului de membru. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achiziționat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanți (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).
Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând site-ul www.ivelo.ro.

Articole similare

Bolt lansează în București serviciul de închiriere trotinete

Bolt lansează astăzi serviciul de închiriere de trotinete electrice. În București vor fi folosite no...

Studiu Ipsos: 51% dintre români vor să închirieze o bicicletă după perioada de criză

51% dintre români vor să închirieze o bicicletă după perioada de criză Mersul pe bicicletă este una...

Testeză noile trotinete I’Velo!

Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Kaufland România anunță lansarea pri...