[BREAKFAST] Trotinetele electrice nu vor mai putea fi închiriate la Paris. Care este motivul pentru care au fost interzise

CoolNews, NEWS
share

Trotinetele electrice nu vor mai putea fi închiriate la Paris. Aproape 90% dintre parizienii care au participat la un referendum au votat pentru interzicerea acestui business.

Autorităţile spun că numai anul trecut, în capitala Franţei au avut loc peste 450 de accidente în care au fost implicate aceste mijloace de transport. Companiile care pun acum la dispoziţie în jur de 15.000 de trotinete electrice nu vor mai avea voie să le ofere clienţilor de la 1 septembrie.

Majoritatea covârșitoare a parizienilor a votat interzicerea trotinetelor electrice pe străzile capitalei Franței, într-un referendum care nu este obligatoriu, dar pe care autoritățile orașului au declarat că îl vor pune în aplicare, potrivit Reuters. Pentru interzicerea trotinetelor electrice pe străzile Parisului au votat, duminică, între 85,77% și 91,77% în cele 20 de cartiere din capitala Franței care au publicat rezultate, potrivit site-ului orașului.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...