[BREAKFAST] Trotinetele electrice nu vor mai putea fi închiriate la Paris. Care este motivul pentru care au fost interzise

CoolNews, NEWS
share

Trotinetele electrice nu vor mai putea fi închiriate la Paris. Aproape 90% dintre parizienii care au participat la un referendum au votat pentru interzicerea acestui business.

Autorităţile spun că numai anul trecut, în capitala Franţei au avut loc peste 450 de accidente în care au fost implicate aceste mijloace de transport. Companiile care pun acum la dispoziţie în jur de 15.000 de trotinete electrice nu vor mai avea voie să le ofere clienţilor de la 1 septembrie.

Majoritatea covârșitoare a parizienilor a votat interzicerea trotinetelor electrice pe străzile capitalei Franței, într-un referendum care nu este obligatoriu, dar pe care autoritățile orașului au declarat că îl vor pune în aplicare, potrivit Reuters. Pentru interzicerea trotinetelor electrice pe străzile Parisului au votat, duminică, între 85,77% și 91,77% în cele 20 de cartiere din capitala Franței care au publicat rezultate, potrivit site-ului orașului.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...