Confidenţialitate

Te bagi la un Doctorat în Optimism?

CoolNews, Viral
share

Copiii de la HOSPICE Casa Speranței, alături de Irina-Margareta Nistor, în rolul decanului, au deschis „Academia de Optimism“, o platformă de e-learning și de strângere de fonduri.

Prin intermediul Academiadeoptimism.ro, oricine poate afla ce înseamnă cu adevarat să fii optimist și motivele pentru care trebuie prețuită fiecare clipă, indiferent de problemele apărute.

Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, Andrei Roșu și Florin Grozea sunt printre persoanele publice care s-au alăturat proiectului, în rolul de profesori-invitați ai Academiei de Optimism.

Prin Academia de Optimism îți dă lecții de optimism sub forma unor scurte materiale video care aduc în prim plan micii beneficiari ai organizației și invitații lor speciali.

Cum înveselești un om trist? De ce râd așa de puțin adulții? Tu ce faci când plouă? – sunt doar o parte dintre întrebările la care copiii de la HOSPICE au venit cu gânduri pozitive către oamenii mari. Răspunsurile lor, precum: “Îi fac o inimă mare” , “Așa vor ei” sau “Fac întrecere între picăturile de apă” te vor face să zâmbești și să vezi lumea altfel, odată ce accesezi www.academiadeoptimism.ro.

Academiadeoptimism.ro pune la dispoziție trei programe: Licența în Optimism, Masterat în Optimism și Doctorat în Optimism, accesibile în schimbul unor donații. Mai mult, pe lângă cursuri, de pe site pot fi achiziționate și tricouri cu mesaje optimiste sau wallpapers creative.

Academia de Optimism este un proiect HOSPICE Casa Speranţei dedicat dezvoltării îngrijirii paliative pediatrice. Inițiativa poate fi susținută și prin donații prin SMS, trimițând un mesaj cu textul OPTIMISM la 8844 (cost: 2 EURO/luna, în rețelele Orange, Vodafone și Digi Mobil).

Articole similare

Cel mai mare festival de film românesc începe pe 30 septembrie la Iași

Capitala Filmului Românesc devine orașul Iași, pentru aproape o săptămână. De miercuri, 30 septembri...

Ești printre cei care au făcut donații de 1.000.000 EURO?

Binele chiar învinge! Peste 3.200 de oameni de bine din România au strâns 1.000.000 de euro pentru c...

Așa sună Imnul Optimismului - VIDEO

Feli, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Doru Todoruț (Deepcentral), ...