Ești printre cei care au făcut donații de 1.000.000 EURO?

CoolNews
share

Binele chiar învinge! Peste 3.200 de oameni de bine din România au strâns 1.000.000 de euro pentru cauzele caritabile în care cred, prin intermediul Galantom.ro, platformă online de fundraising pentru organizații nonguvernamentale, în decursul celor patru ani de la lansare.

Fie că au alergat la maraton, fie ca şi-au propus o provocare personală prin care să îşi învingă limitele, fie că şi-au dăruit ziua de naştere sau o pasiune, fie că au renunţat 30 de zile la fumat sau şi-au donat banii primiţi ca dar de nuntă, „galantomii” au ales să folosească aceste motive ca să susţină un proiect al unei organizaţii nonprofit şi să contribuie la implementarea acestuia în comunitate.

Dacă încă nu ai încercat să ajuți prin Galantom.ro, e tare simplu și rapid. Poți contribui cu oricât de puțin, dar, cum sunt mulți care se implică, la final chiar ajuți niște organizații să facă minuni. Peste 140 de ONG-uri au utilizat până acum platforma, printre care HOSPICE Casa Speranţei, Salvaţi Copiii, United Way, Noi Orizonturi Familia, Învingem Autismul, HelpAutism, Padurea Copiilor, MaiMultVerde, WWF România, Asociaţia P.A.V.E.L., HHC România, OvidiuRo, Fundaţia Principesa Margareta a României, Școala de Valori, Ajungem Mari şi altele.

Articole similare

Bullying pe net: Un sfert dintre elevi spun că au fost victime în ultimul an

Bullying-ul s-a mutat pe internet. Aproape 26% dintre elevi spun că au fost victimele cyberbullyi...

Sâmbătă stingi lumina pentru planetă: Este Earth Hour!

Mâine stingi lumina pentru planetă. Este Earth Hour, iar între 20:30 și 21:30 ești provocat să gă...

În doar o săptămână, românii au donat pentru achiziționarea a două ambulanțe pentru Spitalul Grigore...

Cel mai mare spital pentru copii din România, va primi două ambulanțe pentru uzul pediatric, pentru ...