Confidenţialitate

Suceava: O asociație de proprietari a cumpărat din banii locatarilor pungi pentru congelator şi bureţei pentru unghii (AUDIO)

Energia aia bună
share

Un raport de control al Primăriei Suceava a descoperit că Asociaţia de proprietari nr.24, din oraş, a cumpărat din banii locatarilor pungi pentru congelator şi bureţei pentru unghii. Aceeaşi asociaţie, care are 11 salariaţi, a angajat un consultant în domeniul resurselor umane, au descoperit inspectorii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Este prima data în cadrul controalelor efectuate când întâlnim un astfel de post la o Asociaţie de proprietari, respectiv de consultanţă de specialitate pe domeniul resurselor umane. Noi toţi am considerat, ţinând cont de numarul redus al posturilor din organigrama Asociaţiei de proprietari, că acest post nu se justifica”, a spus un angajat al Serviciului Asociaţii de proprietari din cadrul Primăriei Suceava.
Persoana care a fost angajată cu patru ore/zi pe acest post era remunerată cu salariul net de 1.500 de lei. Primăria îi cere acum să restituie sumele încasate.
În document se mai arată că Asociaţia de proprietari a făcut şi nişte achiziţii nejustificate. A cumpărat pungi pentru congelator şi bureţei pentru curăţarea unghiilor. Constantin Mercorie, membru al Asociaţiei, cel care i-a cerut Primăriei Suceava să facă verificările, susţine că preşedinta asociaţiei i-ar fi spus că a cumpărat pungile pentru congelator ca să aibă în ce să transporte banii locatarilor la bancă.
Despre bureţei ar fi spus că au fost necesari pentru igienizarea mâinilor femeilor de serviciu, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19.

sursa – adevarul.ro

Articole similare

[BREAKFAST] Un bărbat s-a mutat pe scaunul pasagerului după ce a fost oprit de polițiști și a declar...

Un bărbat din județul Suceava, care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii ...

Pericol pe străzile din Suceava. Doi lei au scăpat de la Zoo și a fost emis mesaj Ro-Alert

Cei doi lei se află în curtea grădinii zoologice, iar perimetrul a fost asigurat, pentru ca în zonă ...

Pasagerii cu certificat digital nu mai trec prin controlul DSP de la aeroportul Otopeni

Toți pasagerii care sosesc pe aeroportul Henri Coandă din țări aflate pe lista galbenă pot utiliza f...