Confidenţialitate

Suceava: Doi polițiști au trezit un întreg cartier vorbind prin stație, în timp ce spălau maşina, după miezul nopții (AUDIO)

Energia aia bună
share

Un echipaj de Poliţie a spălat autospeciala după miezul nopţii, la o spălătorie self-wash din cartierul Burdujeni. Din mașină, poliţista i-a dat indicaţii prin staţie colegului aflat în exterior, iar zgomotul i-a trezit pe locatari.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Uitându-se pe fereastre ca să vadă ce i-a trezit, oamenii au din zonă au descoperit că în jurul orei 1.00 dimineaţa, un echipaj de poliție a venit la spălătoria self-wash, pentru spăla mașina.
Poliţista i-a dat indicaţii colegului prin staţie, iar scena a fost filmată de martori. În înregistrare se aud următoarele mesaje: „Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, susţine că poliţista nu a deschis staţia în mod intenţionat. „Poliţiştii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul.
Din eroare a acţionat pentru câteva minute staţia audio a autospecialei în momentul în care a încercat să şteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuţia cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic. (…)Tot din verificări a rezultat faptul ca în cele aproximativ 2 minute cât sistemul acustic a fost deschis agenţii nu au folosit expresii sau cuvinte triviale”, a declarat Ionuţ Epureanu.

sursa – adevarul.ro
foto – Pixabay

Articole similare

Au plimbat poneiul cu mașina (VIDEO)

Nu te-ai fi gândit că o mașină poate primi pe bancheta din spate chiar și un ponei. Dar, în România,...

București, orașul cu cei mai mulți oameni vaccinați. Ce orașe sunt la coadă

Bucureștiul este în continuare în topul ratei de vaccinare anti-coronavirus. Aproape 45% din locu...

România, în top 5 cele mai economice destinații pentru călătoriile cu mașina

Motorul momondo.ro a făcut clasificare a țărilor în funcție de cât sunt de bine adaptate călătoriilo...