Confidenţialitate

Suceava: Doi polițiști au trezit un întreg cartier vorbind prin stație, în timp ce spălau maşina, după miezul nopții (AUDIO)

Energia aia bună
share

Un echipaj de Poliţie a spălat autospeciala după miezul nopţii, la o spălătorie self-wash din cartierul Burdujeni. Din mașină, poliţista i-a dat indicaţii prin staţie colegului aflat în exterior, iar zgomotul i-a trezit pe locatari.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Uitându-se pe fereastre ca să vadă ce i-a trezit, oamenii au din zonă au descoperit că în jurul orei 1.00 dimineaţa, un echipaj de poliție a venit la spălătoria self-wash, pentru spăla mașina.
Poliţista i-a dat indicaţii colegului prin staţie, iar scena a fost filmată de martori. În înregistrare se aud următoarele mesaje: „Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, susţine că poliţista nu a deschis staţia în mod intenţionat. „Poliţiştii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul.
Din eroare a acţionat pentru câteva minute staţia audio a autospecialei în momentul în care a încercat să şteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuţia cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic. (…)Tot din verificări a rezultat faptul ca în cele aproximativ 2 minute cât sistemul acustic a fost deschis agenţii nu au folosit expresii sau cuvinte triviale”, a declarat Ionuţ Epureanu.

sursa – adevarul.ro
foto – Pixabay

Articole similare

Pitești: 3 tinere au înapoiat 13.000 de euro după ce imaginile cu ele au devenit virale (AUDIO)

Tinerele au restituit borseta cu 13.000 de euro pe care au găsit-o pe stradă, însă abia după ce poli...

VIRAL: A uitat unde și-a parcat mașina și a recuperat-o abia după trei săptămâni

A uitat unde și-a parcat mașina și a recuperat-o abia după trei săptămâni, după ce a apelat la oamen...

Care e motivul pentru care Cristiano Ronaldo și-a dus pisica la Madrid cu avionul privat

Și vedetele au problemele lor. De data asta, vorbim despre Cristiano Ronaldo, care a avut probleme c...