„Space Jam: A New Legacy”,debut pe primul loc în SUA

CoolNews, Filme
share

Noul film „Space Jam: A New Legacy” a avut primul weekend în cinematografe încununat de succes. Cu 31,6 milioane de dolari încasări în weekend în box-office-ul nord-american, „Space Jam: A New Legacy” a debutat pe primul loc în top, devansând „Black Widow”, care a coborât pe poziţia a doua în clasament, având încasări de 26,2 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

În „Space Jam: A New Legacy”, LeBron James merge într-o aventură epică alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee.

Când LeBron James și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut.

Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa, care va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuți.

Articole similare

LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile în NBA

Moment istoric în baschetul american: jucătorul LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toat...

„Avatar: The Way of Water” pe primul loc în box office-ul mondial

Continuarea Avatar a regizorului James Cameron, Avatar: The Way of Water (20th Century Studios), a g...

'The Batman', încasări de peste 463 milioane de dolari în toată lumea - în prima săptămână

„The Batman” este în cinematografe de aproape două săptămâni și se pare că Bruce Wayne încă zdrobeșt...