Confidenţialitate

„Space Jam: A New Legacy”,debut pe primul loc în SUA

CoolNews, Filme
share

Noul film „Space Jam: A New Legacy” a avut primul weekend în cinematografe încununat de succes. Cu 31,6 milioane de dolari încasări în weekend în box-office-ul nord-american, „Space Jam: A New Legacy” a debutat pe primul loc în top, devansând „Black Widow”, care a coborât pe poziţia a doua în clasament, având încasări de 26,2 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

În „Space Jam: A New Legacy”, LeBron James merge într-o aventură epică alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee.

Când LeBron James și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut.

Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa, care va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuți.

Articole similare

'The Batman', încasări de peste 463 milioane de dolari în toată lumea - în prima săptămână

„The Batman” este în cinematografe de aproape două săptămâni și se pare că Bruce Wayne încă zdrobeșt...

Adele este de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme! A șocat pe toată lumea la petrecerea lu...

Toți am zis că intrăm la dietă de luni. Și când vine acea zi de luni, o amânăm pentru cealaltă zi de...

Un thriller debutează primul loc în box office-ul nord-american

Un thriller debutează primul loc în box office-ul nord-american, devansând ”Space Jam: A New Legacy”...