Confidenţialitate

Snoop Dogg a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală de către o fostă dansatoare din echipa artistului

Celebrități, CoolNews
share

Snoop Dogg a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală de către o femeie care lucra în mod regulat pe scenă cu rapperul.

Acuzatorul Jane Doe a intentat procesul la o instanță federală din Los Angeles ieri (9 februarie), susținând că Snoop Dogg (pe numele real Calvin Cordozar Broadus Jr.) și asociatul său Don „Magic” Juan (Donald Campbell) au agresat-o după ce a participat la concertul lui Snoop Dogg de la Club Heat Ultra Lounge din Anaheim, California, pe 29 mai 2013.

Potrivit Rolling Stone, femeia susține în proces că a fost agresată în atacuri consecutive după ce a acceptat să fie condusă către casă de Campbell și a ajuns la reședința lui împotriva dorinței ei. Acolo, Campbell ar fi agresat-o sexual.

Campbell i-a cerut mai târziu să-l însoțească la un studio de înregistrări unde se presupune că Snoop își filma serialul TV, Double G News Network. Ea susține că Campbell i-a spus că Broadus Jr. o vrea acolo și că ar putea să o facă „prezentatoare meteo”. Ea s-a conformat „în speranța de a avansa în carieră”, susține dosarul.

Potrivit plângerii, reclamanta Jane Doe s-a simțit rău și a folosit baia de la studio când Broadus Jr. a intrat în cameră pe neașteptate, a închis ușa, a apucat-o de umăr și ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale.

Femeia susține că nu a raportat imediat presupusele agresiuni pentru că „se gândea la siguranța locului de muncă dacă l-ar nemulțumi” pe rapper, având în vedere că ar lucra pentru diverse companii deținute de sau asociate cu Snoop Dogg.

Articole similare

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”. Single-ul este cântat rapid d...

[BREAKFAST] Activision a anunțat că rapperul american Snoop Dogg va veni în mai multe jocuri din ser...

Începând din aprilie, Snoop Dogg va veni pe Call of Duty: Vanguard, Call of Duty: Warzone și Call of...

Streamurile pentru piesele lui Dr. Dre au crescut la o rată de 121% după concertul din pauza Super B...

Se pare că pauza Super Bowl nu este un câștig doar pentru agențiile de publicitate care se luptă să ...