Snoop Dogg a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală de către o fostă dansatoare din echipa artistului

Celebrități, CoolNews
share

Snoop Dogg a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală de către o femeie care lucra în mod regulat pe scenă cu rapperul.

Acuzatorul Jane Doe a intentat procesul la o instanță federală din Los Angeles ieri (9 februarie), susținând că Snoop Dogg (pe numele real Calvin Cordozar Broadus Jr.) și asociatul său Don „Magic” Juan (Donald Campbell) au agresat-o după ce a participat la concertul lui Snoop Dogg de la Club Heat Ultra Lounge din Anaheim, California, pe 29 mai 2013.

Potrivit Rolling Stone, femeia susține în proces că a fost agresată în atacuri consecutive după ce a acceptat să fie condusă către casă de Campbell și a ajuns la reședința lui împotriva dorinței ei. Acolo, Campbell ar fi agresat-o sexual.

Campbell i-a cerut mai târziu să-l însoțească la un studio de înregistrări unde se presupune că Snoop își filma serialul TV, Double G News Network. Ea susține că Campbell i-a spus că Broadus Jr. o vrea acolo și că ar putea să o facă „prezentatoare meteo”. Ea s-a conformat „în speranța de a avansa în carieră”, susține dosarul.

Potrivit plângerii, reclamanta Jane Doe s-a simțit rău și a folosit baia de la studio când Broadus Jr. a intrat în cameră pe neașteptate, a închis ușa, a apucat-o de umăr și ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale.

Femeia susține că nu a raportat imediat presupusele agresiuni pentru că „se gândea la siguranța locului de muncă dacă l-ar nemulțumi” pe rapper, având în vedere că ar lucra pentru diverse companii deținute de sau asociate cu Snoop Dogg.

Articole similare

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii c...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dog...

Ed Sheeran declară că a consumat marijuana cu Snoop Dogg până și-a pierdut vederea

Ed Sheeran a aflat pe calea grea că nu poate lucra cu Snoop Dogg - când vine vorba de iarbă, desigur...

Snoop Dogg spune că are o piesă cu Michael Jackson care nu a fost lansată niciodată

Snoop Dogg și Michael Jackson au lucrat împreună la o melodie, dar nu a fost lansată niciodată. L...