Confidenţialitate

SHIFT și Diana Matei lansează „Minte-mă” (VIDEO)

Muzică
share

Diana Matei colaborează pentru prima dată cu SHIFT și lansează „Minte-mă”.

Compus de către artistă alături de Shift, Șerban Cazan, Marian Cleante și Cristi Pașcu, „Minte-mă” este un single ce scoate la suprafață prin muzică lucrurile de care suntem capabili atunci când iubim, printre ele fiind și acceptarea minciunii.

«Minte-mă» combină esența cu care am obișnuit publicul până în acest moment și flow-ul inconfundabil al lui Shift, într-o fuziune perfectă, o piesă de dans, pasională, care menține stilul meu cu amprente balcanice și se sparge într-un drop oriental ce nu te lasă să stai jos! Sunt de părere că noul meu single, întărește perspectiva artistică după care mă ghidez în ultima perioadă și anume aceea de a colabora cu artiști din fiecare zonă muzicală, de a evolua ca artist și de a mă adapta curentului, pentru că acest lucru mi se pare cea mai mare provocare. La fel ca la «Dulceață», piesă lansată în trecut alături de What’s UP, colaborarea cu Shift a fost o surpriză frumoasă, o viziune fresh, care a oferit piesei exact piperul de care avea nevoie. Noul meu single este dovada curiozității mele artistice, a entuziasmului de a încerca noi direcții muzicale în piesele mele și de a oferi tot timpul ceva nou publicului meu„, povestește artista.

Diana Matei și-a început călătoria în lumea muzicii la o vârstă fragedă, iar pasiunea și devotamentul său au adus-o pe unele dintre marile scene ale lumii alături de Taraful din Cleante.

Până în prezent, a lansat piese ca „Hai vino de mă fură”, „Dulceață” (alături de What’s UP), „Mi-ai intrat la inimă”, „Soarele și luna” .

Articole similare

Shift ne-a dat alarma [DOWNLOAD]

ALACu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? M...

Shift a lansat „Enigma Mea” la Virgin Radio Romania cu Diana Ramadan!

Muzica bună este prezentă toată ziua la Virgin Radio Romania, iar Diana Ramadan îți aduce cele mai n...

JO, Alex Pizzuti, Max + Johann, single fresh de vară: ”BOOM” (VIDEO)

Alex Pizzuti face echipă cu Max + Johann și JO pentru un single fresh, de vară: „Boom“. În 2020 r...