Confidenţialitate

SHIFT și Diana Matei lansează „Minte-mă” (VIDEO)

Muzică
share

Diana Matei colaborează pentru prima dată cu SHIFT și lansează „Minte-mă”.

Compus de către artistă alături de Shift, Șerban Cazan, Marian Cleante și Cristi Pașcu, „Minte-mă” este un single ce scoate la suprafață prin muzică lucrurile de care suntem capabili atunci când iubim, printre ele fiind și acceptarea minciunii.

«Minte-mă» combină esența cu care am obișnuit publicul până în acest moment și flow-ul inconfundabil al lui Shift, într-o fuziune perfectă, o piesă de dans, pasională, care menține stilul meu cu amprente balcanice și se sparge într-un drop oriental ce nu te lasă să stai jos! Sunt de părere că noul meu single, întărește perspectiva artistică după care mă ghidez în ultima perioadă și anume aceea de a colabora cu artiști din fiecare zonă muzicală, de a evolua ca artist și de a mă adapta curentului, pentru că acest lucru mi se pare cea mai mare provocare. La fel ca la «Dulceață», piesă lansată în trecut alături de What’s UP, colaborarea cu Shift a fost o surpriză frumoasă, o viziune fresh, care a oferit piesei exact piperul de care avea nevoie. Noul meu single este dovada curiozității mele artistice, a entuziasmului de a încerca noi direcții muzicale în piesele mele și de a oferi tot timpul ceva nou publicului meu„, povestește artista.

Diana Matei și-a început călătoria în lumea muzicii la o vârstă fragedă, iar pasiunea și devotamentul său au adus-o pe unele dintre marile scene ale lumii alături de Taraful din Cleante.

Până în prezent, a lansat piese ca „Hai vino de mă fură”, „Dulceață” (alături de What’s UP), „Mi-ai intrat la inimă”, „Soarele și luna” .

Articole similare

JO, Alex Pizzuti, Max + Johann, single fresh de vară: ”BOOM” (VIDEO)

Alex Pizzuti face echipă cu Max + Johann și JO pentru un single fresh, de vară: „Boom“. În 2020 r...

Cleopatra Stratan lansează „Monte Carlo”

Cleopatra Stratan ne invită într-o călătorie muzicală la „Monte Carlo”. Compusă de către Theea Mi...

Alex Parker lansează single-ul bass-house și NFT-ul ”I want the money” feat. Hera

Alex Parker lansează piesa bass-house ”I want the money”, o colaborare incendiară cu artista din L.A...