SHIFT și Diana Matei lansează „Minte-mă” (VIDEO)

Muzică
share

Diana Matei colaborează pentru prima dată cu SHIFT și lansează „Minte-mă”.

Compus de către artistă alături de Shift, Șerban Cazan, Marian Cleante și Cristi Pașcu, „Minte-mă” este un single ce scoate la suprafață prin muzică lucrurile de care suntem capabili atunci când iubim, printre ele fiind și acceptarea minciunii.

«Minte-mă» combină esența cu care am obișnuit publicul până în acest moment și flow-ul inconfundabil al lui Shift, într-o fuziune perfectă, o piesă de dans, pasională, care menține stilul meu cu amprente balcanice și se sparge într-un drop oriental ce nu te lasă să stai jos! Sunt de părere că noul meu single, întărește perspectiva artistică după care mă ghidez în ultima perioadă și anume aceea de a colabora cu artiști din fiecare zonă muzicală, de a evolua ca artist și de a mă adapta curentului, pentru că acest lucru mi se pare cea mai mare provocare. La fel ca la «Dulceață», piesă lansată în trecut alături de What’s UP, colaborarea cu Shift a fost o surpriză frumoasă, o viziune fresh, care a oferit piesei exact piperul de care avea nevoie. Noul meu single este dovada curiozității mele artistice, a entuziasmului de a încerca noi direcții muzicale în piesele mele și de a oferi tot timpul ceva nou publicului meu„, povestește artista.

Diana Matei și-a început călătoria în lumea muzicii la o vârstă fragedă, iar pasiunea și devotamentul său au adus-o pe unele dintre marile scene ale lumii alături de Taraful din Cleante.

Până în prezent, a lansat piese ca „Hai vino de mă fură”, „Dulceață” (alături de What’s UP), „Mi-ai intrat la inimă”, „Soarele și luna” .

Articole similare

„Ploaia” este remake-ul ce va cuceri playlisturile toamna aceasta

După ce a adus în playlisturi vara aceasta „Gașca 23”, alături de Iuliana Beregoi și Shift, DJ SAVA ...

Loredana și Shift colaborează pentru prima oară și lansează piesa „Mister Amor"

Loredana și Shift lansează piesa „Mister Amor”, o colaborare surprinzătoare care îmbină vocea recogn...

DJ SAVA, Iuliana Beregoi și SHIFT sunt cei trei artiști ce aduc în playlist-uri „Gașca 23”

Dacă și tu ai fredonat măcar o dată versurile, cu siguranță vara aceasta nu va lipsi din playlistul ...