„Ploaia” este remake-ul ce va cuceri playlisturile toamna aceasta

CoolNews, Muzică
share

După ce a adus în playlisturi vara aceasta „Gașca 23”, alături de Iuliana Beregoi și Shift, DJ SAVA colaborează de această dată cu UDDI și Adriana Onci pentru un remake al single-ului reggae „Ploaia”, lansat în urmă cu peste 16 ani de către trupa El Negro. Remake-ul poartă semnătura producătorului și artistului DJ SAVA, vocea Adrianei Onci și versurile fresh în stilul caracteristic lui UDDI.

„Ploaia” este cea de a doua piesă de pe albumul de rework-uri ale lui DJ SAVA, ce poartă numele de #ReFresh, o călătorie muzicală captivantă, în care hiturile din toate timpurile prind viață.

DJ SAVA a făcut înconjurul lumii cu muzica sa care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover My Body In Gold”, precum și „Jamaica” cu Connect-R, „Maria” și „Oye Como Va?” (alături de RUBY), „Dalida” (alături de BIBI), „Money Maker”, „Can’t Stop This Feeling” (cu Jose M Duro și Arturo Grao) și „No Lie” (alături de Adrian Sasu).

Articole similare

Monoir și Iuliana Beregoi te vor cuceri cu “Yansi”

Monoir și Iuliana Beregoi colaborează încă o dată pentru "Yansi", o piesă captivantă ce te va cuceri...

DJ SAVA și Adriana Onci fac echipă din nou pentru un single fresh - „Bella"

DJ SAVA și Adriana Onci fac echipă din nou pentru un single fresh, numai bun pentru vară. „Bella" de...

Cartierul Generației Z are acum doi noi rezidenți: Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au devenit ve...

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari, doi dintre cei mai influenți artiști tineri ai momentului, desc...