Se lucrează la „Avatar 2”!

CoolNews, Filme
share

James Cameron a anunțat că se lucrează intens la „Avatar 2„, sequelul filmului de mare succes în box office. Acesta va fi lansat în 2020, urmând ca alte trei părți să fie lansate în 2021, 2024 şi 2025.

„E minunat să lucrez alături de cea mai bună echipă din branşă! Avatar prinde aripi pe măsură ce am început producţia simultană la cele patru sequel-uri. Călătoria continuă, 18 decembrie 2020, 17 decembrie 2021, 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025! Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme ‘Godfather/ Naşul’ în acelaşi timp.”, a spus James Cameron.

În 2009, când a fost lansat „Avatar„, au fost bătute toate recordurile de box office, obţinând câştiguri care nu au mai fost atinse deocamdată, de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial.

Articole similare

S-au terminat filmările pentru "Avatar" 2 și 3

În 2017, s-a anunțat că filmul "Avatar" va avea patru continuări. Producția pentru "Avatar 2 și 3" a...

Leonardo DiCaprio nu ar fi trebuit să joace în Titanic - VIDEO

Leonardo DiCaprio nu a fost prima alegere a producătorilor filmului ”Titanic”! În emisiunea The Late...

Au început filmările la următoarele pelicule din seria "Avatar" - vor costa 1 miliard de dolari

Sunt programate patru continuări ale filmului Avatar, în regia lui James Cameron, care vor avea un c...
X