Confidenţialitate

Se lucrează la „Avatar 2”!

CoolNews, Filme
share

James Cameron a anunțat că se lucrează intens la „Avatar 2„, sequelul filmului de mare succes în box office. Acesta va fi lansat în 2020, urmând ca alte trei părți să fie lansate în 2021, 2024 şi 2025.

„E minunat să lucrez alături de cea mai bună echipă din branşă! Avatar prinde aripi pe măsură ce am început producţia simultană la cele patru sequel-uri. Călătoria continuă, 18 decembrie 2020, 17 decembrie 2021, 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025! Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme ‘Godfather/ Naşul’ în acelaşi timp.”, a spus James Cameron.

În 2009, când a fost lansat „Avatar„, au fost bătute toate recordurile de box office, obţinând câştiguri care nu au mai fost atinse deocamdată, de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial.

Articole similare

"Avatar" a redevenit cel mai bine vândut film din lume, depășind "Avengers: Endgame"

„Avatar” este, din nou, filmul cu cele mai mari încasări din istorie, datorită relansării lui în Chi...

Filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei în 2010, revenit din nou pe primul loc...

"Avatar" este din nou pe primul loc. A redevenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria cin...

Ce film celebru se relansează în China și America, și de ce

Avatar se relansează în China. Va fi difuzat din nou în cinematografe, începând de vineri, 12 mar...