Confidenţialitate

Se apropie Telekom Electronic Beats! Ești pregătit?

Muzică
share

A mai rămas foarte puțin timp până la unul din cele mai importante evenimente ale primăverii! Pe 13 aprilie, Telekom Electronic Beats dă startul a două seri de muzică electronică de calitate!

Unul din cele mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa – Telekom Electronic Beats – te așteaptă pe 13 și 14 aprilie în Control Club din București.

Din line-upul acestui an fac parte nume mari ale muzicii electronice: Nightmares On Wax, Modeselector, Golan, YellLow, Otherside&Temple Invisible.

Proiectul european de muzică și lifestyle vine cu website-ul local electronicbeats.ro. Platforma are un conținut digital de calitate și te conectează la cele mai noi tendințe culturale din domeniul muzicii, tehnologiei, design-ului, modei și al artelor. Peste 60% din conținutul platformei reprezintă subiecte locale, restul fiind dedicate subiectelor internaționale.

Accesul la cele două zile de concerte din Control Club se va face începând cu ora 19.30, iar prețul unui bilet este de 40 de lei și 70 de lei pentru abonamentul valabil în cele 2 zile. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul www.eventbook.ro.

Articole similare

PREMIERĂ: Otherside și Killa Fonic lansează "Față Blue", în direct, de la 19:00, la Virgin Radio Rom...

Cea mai nouă piesă de la Otherside și Killa Fonic, "Față Blue" se aude în premieră pe Virgin Radio R...

De joi, asigurarea RCA se poate arăta direct pe telefon - DOCUMENT

Norma ASF 36/2020, care a apărut în Monitorul Oficial, va intra de joi în vigoare. Asta înseamnă...

GOLAN lansează „Anima”

Noua piesă GOLAN - „Anima” este o reflectare a conexiunii pe care o avem noi, oamenii, cu noi înșine...