Telekom Electronic Beats (TEB) vine în România

Muzică
share

Telekom Electronic Beats (TEB), unul dintre cele mai expresive și mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa, ajunge în acest an și în România.

Pe 13 și 14 aprilie vor avea loc mai multe concerte în Control Club din Bucureşti, unde TEB prezintă nume mari ale muzicii electronice internaţionale.

DJ-ul şi compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, şi Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert şi din Sebastian Szary vor mixa la București în cadrul poiectului Telekom Electronic Beats (TEB). Line-up-ul va fi completat de artiştii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Accesul la concerte se va face începând cu orele 19:30, iar preţul unui bilet va fi de 40 de lei şi 70 de lei abonamentul pentru cele două zile. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.eventbook.ro.

În România, proiectul european de muzică şi lifestyle vine cu website-ul local electronicbeats.ro, accesibil de la începutul acestei săptămâni, precum şi cu evenimente internaţionale şi locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia.

Articole similare

Așa s-a încheiat Tomorrowland - VIDEO

Weekend-ul trecut a fost efectiv de vis pentru clubberi din toată lumea. Ei au scris încă un an de p...

Golan pregătesc un concert simfonic la Arenele Romane

Golan Symphonic marchează data unui nou concert pe 14 septembrie 2018 la Arenele Romane. Evenimen...

Golan și Miss Platnum s-au întâlnit la Berlin pentru o colaborare inedită - VIDEO

Pentru patru zile, Golan și Miss Platnum au stat împreună în Berlin pentru o colaborare inedită în...
X