Confidenţialitate

Telekom Electronic Beats (TEB) vine în România

Muzică
share

Telekom Electronic Beats (TEB), unul dintre cele mai expresive și mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa, ajunge în acest an și în România.

Pe 13 și 14 aprilie vor avea loc mai multe concerte în Control Club din Bucureşti, unde TEB prezintă nume mari ale muzicii electronice internaţionale.

DJ-ul şi compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, şi Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert şi din Sebastian Szary vor mixa la București în cadrul poiectului Telekom Electronic Beats (TEB). Line-up-ul va fi completat de artiştii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Advertisement

Accesul la concerte se va face începând cu orele 19:30, iar preţul unui bilet va fi de 40 de lei şi 70 de lei abonamentul pentru cele două zile. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.eventbook.ro.

În România, proiectul european de muzică şi lifestyle vine cu website-ul local electronicbeats.ro, accesibil de la începutul acestei săptămâni, precum şi cu evenimente internaţionale şi locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia.

Articole similare

Petrecere la Amsterdam: 1300 de tineri la un concert de muzică electronică. Despre ce a fost vorba d...

Unii s-ar scandaliza, alții ar zice că tinerii trebuie să mai și trăiască. De fapt, petrecerea as...

Cum sună noua piesă de la Otherside și Killa Fonic - Video

Piesa care s-a auzit ieri pentru prima dată la Virgin Radio Romania, în premieră, la Liza și Ferește...

PREMIERĂ: Otherside și Killa Fonic lansează "Față Blue", în direct, de la 19:00, la Virgin Radio Rom...

Cea mai nouă piesă de la Otherside și Killa Fonic, "Față Blue" se aude în premieră pe Virgin Radio R...