Telekom Electronic Beats (TEB) vine în România

Muzică
share

Telekom Electronic Beats (TEB), unul dintre cele mai expresive și mai dinamice proiecte de muzică electronică din Europa, ajunge în acest an și în România.

Pe 13 și 14 aprilie vor avea loc mai multe concerte în Control Club din Bucureşti, unde TEB prezintă nume mari ale muzicii electronice internaţionale.

DJ-ul şi compozitorul de muzică electronică din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, şi Modeselektor, duo-ul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert şi din Sebastian Szary vor mixa la București în cadrul poiectului Telekom Electronic Beats (TEB). Line-up-ul va fi completat de artiştii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Accesul la concerte se va face începând cu orele 19:30, iar preţul unui bilet va fi de 40 de lei şi 70 de lei abonamentul pentru cele două zile. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.eventbook.ro.

În România, proiectul european de muzică şi lifestyle vine cu website-ul local electronicbeats.ro, accesibil de la începutul acestei săptămâni, precum şi cu evenimente internaţionale şi locale, petreceri proprii sau la care TEB se va afilia.

Articole similare

Trupa Golan lansează piesa „Ride On” și anunță lansarea materialului - "III"

Golan, unul dintre cele mai vibrante și inovatoare proiecte românești, lansează noul single „Ride On...

Golan face echipă cu Valeria Stoica și lansează piesa „75” (VIDEO)

Trupa Golan revine cu piesa electro „75”, în colaborare cu Valeria Stoica. „75” face parte din al...

Electric Castle 2021: EC_Special anunță un lineup eclectic

EC_Special, un alt fel de festival creat de organizatorii Electric Castle pentru 2021, înseamnă 10 z...