S-a dat startul pariurilor pentru sezonul 8 din Game of Thrones

CoolNews, Filme
share

Au mai rămas 9 zile de așteptat până pe 14 aprilie când începe sezonul 8 din Game of Thrones, moment numai bun să te lansezi în niște pariuri.

Până acum la întrebarea: „Cine va conduce Westeros la sfârșitul sezonului 8?” cea mai mică cotă, de 2,50, o are personajul Bran Stark. Asta înseamnă că este foarte previzibil că producătorii vor merge pe varianta asta.

În schimb cine pariază pe Gilly sau pe Hot Pie va avea mult de câștigat, cota fiind de 500.00. Practic cele două personaje nu au nicio șansă de a ajunge să conducă continentul Westeros.

Ai șanse mici de câștig însă dacă pariezi că Hot Pie va supraviețui până la finalul sezonului. Toată lumea se așteaptă la asta, așa că este cotă foarte mică, de 1.01.

Aproape nimeni nu se așteaptă ca personajul Gregor Clegane să o ducă până la final așa că în cazul lui cota este de 10.00.

Personajul care nu va supraviețui până la încheierea sezonului pare a fi Eddison Tollett, iar cei care se așteaptă la asta beneficiază de cotă 1.03 la pariuri, iar cei care spun că Hot Pie va muri au cotă 12.50.

O altă întrebare interesantă pentru pariori este: „Cine o va ucide pe Cersei Lannister?”

Dacă mergi pe mâna lui Jaime Lannister, trebuie să știi că aceasta are cotă foarte mică, de 1.75, iar dacă te aștepți să o facă Jorah Mormont, atunci află că este o cotă de 100.0.

Articole similare

De ce visează fanii Game of Thrones la reeditarea ultimului sezon al serialului

Un mesaj misterios al producătorilor ”Game of Thrones” a aprins imaginaţia fanilor, aceştia aşteptân...

HBO a anunțat continuare Game Of Thrones: House of the Dragon

HBO a anunțat astăzi faptul că seria Game of Thrones va continua cu "House of Dragons". Scenariul v...

Cine sunt marii câștigători ai Premiilor Emmy

Aseară în Statele Unite ale Americii au fost decernate Premiile Emmy, adică cele mai importante prem...
X