Confidenţialitate

Roxen și RAVA își surprind fanii cu o colaborare – „Niciodată Înapoi”

CoolNews, Muzică
share

Roxen și RAVA lansează single-ul „Niciodată Înapoi’ – o piesă sensibilă în care cei doi artiști se completează perfect.  

Roxen este o artistă extrem de cameleonică, reușind să se transforme la fiecare nouă lansare, iar „Niciodată Înapoi” este o piesă pe care fanii Roxen și RAVA o așteaptă în suspans. Ambii artiști se bucură de un suport uriaș în mediul online, având milioane de vizualizări și streamuri pe toate platformele.

„<<Niciodată Înapoi>> este o piesă extrem de dragă mie, versurile sunt vulnerabile și vorbesc despre etapele prin care o relație trece până ajunge să eșueze. Aș vrea să o ascultați cu sufletul. RAVA e ceea ce face piesa specială pentru că a reușit să transmită emoția sentimentelor contradictorii care apar în situații de genul ăsta. Îmi place mult ce a ieșit și sper să mai colaborăm și în viitorul apropiat!”, a declarat Roxen.

Single-ul a fost scris chiar de către Roxen și RAVA, alături de Ionuț Rad, care s-a ocupat de productia piesei.

Roxen este unul dintre artiștii tineri ce au reușit să-și facă simțită prezența atât în online prin firea ei carismatică, cât și pe radio datorită timbrului ei ușor recognoscibil. Piese precum „Ce-ți cântă dragostea”, „Spune-mi” sau „Dincolo de Marte” au cucerit topurile radio din România, fiind săptămâni la rând prezente în Top 10 Weekly Radio Charts. De asemenea single-ul „UFO” a reușit să fie prezent în Top 3 Radio Airplay în Polonia, dar și în Topurile Shazam din țări precum Polonia, Bulgaria, Slovenia sau România.
RAVA, unul dintre cei mai tineri trapperi români, a semnat cu Seek Music la doar 18 ani, având poate cea mai rapidă ascensiune către topurile muzicale. „Giulești-Crângași”, single-ul său de debut, a ajuns în Top 50 atât pe Spotify, cât și pe Apple Music, iar albumul lansat la sfârșitul anului 2021, – „BULIBA$HA” -, a venit ca o confirmare a succesul și hype-ului enorm din mediul online. Acesta a colaborat cu nume mari din industria muzicală underground din România, printre aceștia regăsindu-se și Killa Fonic, PRNY, Amuly, sau Azteca. „ÎN LIPSA TA” este cel mai de succes single al artistului, piesă ce se bucură de zeci de mii de videoclipuri făcute pe snippet-ul urcat pe TikTok și milioane de views și stream-uri în mediul online. Colaborarea „Brasileira” cu Killa Fonic pentru coloana sonoră a filmului „Teambuilding”, a ajuns în Top 10 Shazam Romania la doar câteva zile de la lansarea acesteia.

Articole similare

MASSIF: Virgin Radio Romania anunță cine va urca pe scena din Poiana Brașov! DIMITRI VEGAS și soția ...

Unul dintre cei mai doriți DJ din line-up-ul de festival, DIMITRIVEGAS, vine pe scena principală a p...

Ramona Dumitrescu dă primul play la The Motans - Midnight Gems, un EP cu reinterpretări și influențe...

Apropo de new year new me, 2023 s-ar putea numi anul experiențelor noi. Primul care vă provoacă la u...

“Te Sun” by RAVA & NANE, numărul 1 pe toate platformele de streaming! Piesa s-a auzit în premieră la...

După ce au lansat împreună albumul “Traume & Coșmaruri”, material ce a făcut 500.000 de streams ...